E, ZATO JE NOLE KRALJ: Šta je Đoković hteo da kaže svojom porukom na ćirlici posle pobede?

Da li je slučajno ili namerno izabrao da u ovom trenutku piše na ćiriličnom pismu?

  • 84

Novak Đoković je još jednom pokazao da je ponosni Srbin i da uvek pruža podršku svom narodu, ne samo u Srbiji, već gde god da je on rasut po čitavom svetu.

Potez srpskog tenisera po završetku meča protiv Aleksandra Dolgopolova izazvao je pažnju u njegovoj rodnoj zemlji i regionu.

U trenutku kada se po običaju potpisivao na kameru, što rade svi pobednici, najbolji reket sveta je napisao na ćirilici "Hvala na podršci".

Đoković vrlo retko ispisuje poruke na ćiriličnom pismu, a vrlo je interesantno što je to uradio baš sada u trenutku kada se vodi velika polemika u regionu zbog ukidanja ćirilice u Vukovaru i skidanja dvojezičnih tabli.

Ne znamo da li je ovo srpski teniser učinio slučajno ili ne, ali sigurno je ovaj njegov potez izazvao dosta pažnje i komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • БравоНоле

    23. avgust 2015 | 00:00

    Увек лепо писати на ћирилици шта год да је разлог! Идемо, идемо!!!

  • Zoran

    22. avgust 2015 | 23:45

    Ne mesajte Noleta u politiku i ne stvarajte mu neprijatelje ( Mislim na navijace ) jer njemu to netreba. A sto voli svoj narod i zna koje i odakle dokazao je milion puta kao i da je kosmopolita. On najbolje zna zasto je napisao cirilicom. Pozdrav za Noleta

  • dranda

    22. avgust 2015 | 23:46

    Svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA