Rajan Tompson je novo pojačanje Crvene zvezde! (VIDEO)

Crveno-beli su doveli i treće pojačanje pred početak nove sezone

  • 22

Crvena zvezda je dovela još jedno pojačanje. U danu kada je Sofoklis Skorcijanitis stigao u Beograd, pojavila se informacija da će crveno-bele pojačati Rajan Tompson, nekadašnji košarkaš šampiona Nemačke - Bamberga.

>>> Zvezdin centar se sa aerodroma vozio gradskim prevozom! (FOTO)

Ovu informaciju potvrdio je i njegov menadžer, Miško Ražnatović na svom Tviter profilu, koji je to uradio na zagonetan način, što je u poslednje vreme njegov zaštitni znak, kada je u pitanju deljenje informacija na ovoj društvenoj mreži.

Tompson ima 27 godina, visok je 198 centimetara i igra na pozicijama dva i tri. Prošle sezone je nastupao za Bamberg, sa kojim je osvojio titulu u Bundesligi.

U dresu šampiona Nemačke je prošle sezone u Evrokupu imao je prosečno 10,7 poena uz 53% šuta za dva i 37,5% za tri poena.

On je treće pojačanje Crvene zvezde ove sezone, a pre njega klub sa Malog Kalemegdana pojačali su Stefan Nastić i Sofoklis Skorcijanitis na centarskim pozicijama.

Crvena zvezda bi u narednom periodu trebalo da dovede pojačanje i na poziciji plejmejkera.

Pogledajte i neke od najboljih poteza Tompsona.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA