Borac lupio po guzi devojku legende boksa usred suočavanja, ovaj skočio da ga udavi! (VIDEO)

Rikardo Majorga je potvrdio svoj nadimak "najluđi čovek u svetu" boksa * Legendarni Šejn Mozli mu preti da će ga ubiti zbog toga

  • 4

Dvojica veterana svetskog boksa, ali zato varniči na sve strane. Revanš dve legende Šejna Mozlija i Rikarda Majorge biće održan u subotu, a da nas očekuje brutalna borba imali smo prilike da vidimo već tokom zvaničnog suočavanja uoči meča.

Na zvaničnom merenju i suočavanju sve je prštalo od psovki, koškanja, a na kraju snije umalo završilo tučom zbog nedžentlmenskog poteza boksera iz Paname, koji je potvrdio svoju reputaciju "najluđeg čoveka u svetu boksa".

Majorga je poznat po svom bezobraznom ponašanju i rečniku čime pokušava da isprovocira protivnika, ali čini se da je sada baš preterao. On je pred novinarima tokom suočavanja lupio po zadnjici Mozlijevu devojku posle čega je američki borac prosto poludeo i nasrnuo na njega pokušavajući da ga udavi.

Reagovalo je i obezbeđenje koje je uspelo da ih razdvoji, ali predstava još nije bila gotova. Umešala se i napadnuta Mozlijeva devojka koja je počela da vrišti i psuje Majorgu, a na kraju je pitala svog verenika zašto ga nije prebio, a Mozli je poručio da će to učiniti u subotu.

Moramo na ovo dodati i činjenicu da su obojica već veterani boksa pošto su prešli 40-tu, Šejn Mozli ima 44, a Majorga 42 godine. Njihovu prvu borbu 2009. godine dobio je Amerikanac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 852326

    27. avgust 2015 | 13:41

    Ha,ha koja namestaljka. Kad vise nemogu da zainteresuju ljude borbom onda je dobro i ovako

  • Milos

    27. avgust 2015 | 11:19

    Cista namjestaljka

  • lepi

    29. avgust 2015 | 16:37

    ko jos gleda profi boks gde je 90% meceva namesteno ako ne i svi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA