STIGLA POTVRDA: Gal Mekel je novi igrač Crvene zvezde!

Izraelski plejmejker Gal Mekel i zvanično u Crvenoj Zvezdi

  • 9

Reprezentativac Izraela Gal Mekel novo je pojačanje košarkaškog kluba Crvena zvezda. Mekel igra na poziciji plejmejkera i ovog leta je četvrto pojačanje Crvene zvezde.

Vest da Zvezda dovodi Mekela procurela je u javnost pre nekoliko dana, a klub sa Malog Kalemegdana je potvrdio da će Izraelac pojačati njihove redove.

>>>Zvezda dovela NBA pleja sa asistencijama jačim od Vilijamsa! (VIDEO)

Nekadašnji student Vičita Stejta kojeg je svojevremeno trenirao i Aleksandar Đorđević, igrao je u italijanskom Benetonu dve sezone. On je bio u opciji i pre nekoliko nedelja, ali se tada nešto izjalovilo. Ipak sada je stigao u Zvezdu.

Jedno vreme je igrao i u Izraelu, a onda se oprobao i u NBA gde je igrao za Dalas 2013/14 a zatim u razvojnoj ligi, a potom odlazi u Nju Orleans.

Ipak, kratko se zadržao u Nju Orleansu, pa je nastavio karijeru u Nižnjem Novgorodu. Odlikuje ga dobar pregled igre i atraktivne asistencije i šut za tri poena.

Pogledajte njegove poteze:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    27. avgust 2015 | 18:00

    OVO VIŠE NIJE EKIPA. OVO SU KOŠARKAŠKI VANZEMALJCI. RADOVAĆE SE SRBIJA SA POBEDAMA U EVROLIGI. A OVDE , VIŠE NEMAMO PROTIVNIKA DA NAM SE SUPROSTAVI. ČOVIĆU H V A L A TI.

  • BRAT

    27. avgust 2015 | 14:59

    Welcome to Srbija

  • Marko80

    27. avgust 2015 | 14:25

    Pa ovo vise nije humano kakvu ekipu pravimo,gazi:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA