I Jagodina dobija brdo para od transfera Rajkovića!

Čak 30 procenata od transfera golmana Zvezde ide na račun Ćurana

  • 4

Prodajom Predraga Rajkovića Crvena zvezda će zaraditi dovoljno novca da sebi malo olakša poslovanje, a od novca koji će se sliti od Makabija gde će sjajni golman nastaviti karijeru - profitiraće i Jagodina.

>>> RAJKOVIĆ OTKRIO: Idem u Makabi!

Poznato je da Ćuranima od dalje prodaje Rajkovića iz Zvezde pripada ne malih 30 procenata, što je u ovom slučaju velikih 900.000 evra, pošto su Izraelci pristali da ispune uslove crveno-belih i uplate 3.000 000 evra, i to u jednoj tranši!

Ovo je ujedno i najveći iznos koji su Jagodinci dobili za nekog svog igrača, a da ga oni nisu direktno prodali, već su profitirali samo na procentu, koji je u slučaju Rajkovića takav da će moći da reše neke svoje finansijske poteškoće - to je sigurno.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

>>> Grof Božović: Još nisam video da je Rajković otišao

Za Zvezdinog golmana su, pored Makabija, interesovanje pokazala i dva nemačka kluba, od kojih je Augzburg bio najuporniji, ali je mladi čuvar mreže ipak odabrao Izrael, što zbog činjenice da će igrati Ligu šampiona, ali i zbog povoljnijeg finansijskog momenta po klub, jer će Izraelci odmah uplatiti Zvezdi novac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peacemaker

    28. avgust 2015 | 21:01

    Šteta za Zvezdu, dobro za njega! Srećno Rajko!

  • racion valter

    28. avgust 2015 | 20:47

    Neka ide srecan mu put nije on kvalitet ni za našu ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA