TAJNA BROJA 7! Ivana Španović otkrila kako joj je ovaj broj obeležio život!

Najbolja srpska atletičarka i osvajačica bronzane medalje u skoku dalj na Svetskom prvenstvu ispričala je šta za nju znači broj sedam

  • 2

Ivana Španović osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Pekingu. Ali, važnije od toga je da je konačno preskočila tih famoznih SEDAM metara.

>>>Ivana Španović sa medaljom oko vrata poručila: Nema stajanja, u Riju ćemo pokazati najbolje!

>>>PLANIRALA JE 7.10, A NE 7.01: Ivana nije zadovoljna bronzom!

To je bio jedan od njenih ciljeva u karijeri. Ipak, ona je otkrila magično značenje broja 7 u njenom životu. A sve se nadopunilo ove godine i tim skokom od 7,01 metar.

- Sa 7 godina sam počela da treniram atletiku. Od tada maštam o tituli Svetskog broja 1 i 7 metara. Pre 7 godina bila sam Svetska juniorska prvakinja. Juče sam prvi put skočila 7metara.

- 7- ma će godina kako sam sa mojim životnim saputnikom Vladimirom koji je najvažniji deo puzle koji je nedostajao da se osećam ovako posebnom,voljenom i blagoslovenom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- 7  je broj kom sa svojom timom stremim u broju osvojenih medalja do kraja 2016.godine - napisala je Ivana na Instagramu.

- Ipak, 25 je broj godina na kojima sam zahvalna svojoj porodici koja me je naučila da poštujem sve ono što mi život donosi- ,mudrost koju stiđem, za ljubav koja je bezuslovna i beskrajna, prijateljima čija surovost i iskrenost čine da ostanem uvek svoja, visoka u skoku, a čvrsto na zemlji i svojim navijačima koji me podsećaju da neuspeh nije opcija.

-Ponosna sam na svoj nastup u Pekingu i ne bih mogla da zamislim bolji način od jučerašnje da dokažem koliko sam rešena u svojoj nameri da budem najbolja na svetu. Hvala vam na svemu! - poručila je Ivana.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarinaC

    29. avgust 2015 | 18:08

    Ivana najbolja si, lepota, zdravlje, posvecenost, upornost, mukotrpni treninzi, pogled u buducnost pun optimizma, puna ljubavi za bliznje.....a samo 25 godina, ponos si Srbije, ti si vredna svake pocasti, ostani uvek takva carice

  • Mirka

    29. avgust 2015 | 19:04

    sunce te grijalo citav zivot a Bog ti dao zdravlja i srece dostojna si svakog postovanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA