Ludnica Partizanovog prelaznog roka: Stiže zlatni orlić! Ko još potpisuje, a ko napušta Humsku?

Očekuje nas buran dan u Humskoj, posle koga bi tim Partizana mogao da izgleda potpuno drugačije

  • 16

Poslednji dan prelaznog roka biće više nego buran u redovima šampiona Srbije. Partizan bi po okončanju poslednjeg dana fudbalske pijace mogao da ima znatno drugačiji sastav.

Crno-beli su bili veoma aktivni na tržištu i u nedelju. Očekivala se bomba u Humskoj, pošto je velika želja bio Miloš Krasić, međutim od tog posla nije bilo ništa, pošto je bivši reprezentativac Srbije odlučio da nastavi karijeru u Poljskoj.

>>> Partizan doveo levog beka!

Ipak, stižu nova pojačanja. Najpre je potpisao Nikola Leković, nekadašnji levi bek Rada i Vojvodine, a očekuje se i dolazak zlatnog Orlića Saše Zdjelara. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je za Žurnal izjavio da je dogovorena pozajmica veziste Olimpijakosa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dogovorili smo se sa Olimpijakosom da angažujemo Zdjelara na dvanaestomesečnu pozajmicu - rekao je Vazura. Dolazak Zdjelara mogao bi da znači i da će propasti već dogovoren transfer Branislava Jovanovića.

On je takođe istakao i da su crno-beli na putu da na šestomesečnu pozajmicu dovedu i Marka Devića, i dogovor bi trebalo da bude utanačen u toku dana. Kamen spoticanja predstavljaju velika primanja koja reprezentativac Ukrajine ima u Rubinu iz Kazanja.

Printskrin: Youtube/Bog El KorzhenkoVideo Printskrin: Youtube/Bog El KorzhenkoVideo

Sport prenosi informaciju da je Partizan dogovorio dolazak Aleksandra Subića iz banjalučkog Borca, i on bi trebalo da dodatno pojača konkurenciju na mestu levog beka, uz dolazak Nikole Lekovića. To bi moglo da znači i da će Nemanja Petrović napustiti Humsku, a prema saznanjima ovog lista, čelnici crno-belih mu već traže novi klub i pokušaće da ga prodaju poslednjeg dana prelaznog roka.

Crno-belima je ponuđen i reprezentativac Makedonije, Nikolče Noveski, koji bi mogao da bude jedno od rešenja na poziciji štopera. Brazilac Fabrisio se nije najbolje snašao u Humskoj, i verovatno će već posle šest meseci biti vraćen u domovinu, mada se pominje mogućnost i da to bude već do kraja ovog prelaznog roka.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

PFC logo

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q u a t r o

    31. avgust 2015 | 09:39

    Sad se pojacavate??? E jadni ti smo

  • Pax

    31. avgust 2015 | 09:39

    Pa koga ovi loze sa pojačanjima , ako su svi navedeni pojačanja onda je to strašno. Ova uprava je ista kao Đurićeva , dosta je bilo prevara ,lopurde

  • Gedza

    31. avgust 2015 | 11:44

    Pa jel imate zmiju u dzepu!? Zavucite ruku u dzep i platite nekoga normalnog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA