KAKAV PORAZ SRBIJE: Napadač koji nam je doneo svetsku titulu odlučio da igra za Crnu Goru! (VIDEO)

Ova informacija rastužiće sve koji su se radovali uspesima Srbije na Novom Zelandu

  • 94

Fudbaler Čukaričkog Staniša Mandić, član omladinske reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu postala prvak sveta, prihvatio je poziv da zaigra za A reprezentaciju Crne Gore.

Mandić, strelac prvog gola u finalu protiv Brazila (2:1), našao se na spisku selektora Branka Brnovića za utakmice protiv Lihtenštajna i Moldavije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

- Jutros sam zvanično dobio poziv i prihvatio sam da igram za Crnu Goru. Odluku sam doneo isključivo ja. Imam podršku prijatelja, porodice i kluba - kratko je rekao Tanjugu Mandić, uoči polaska za Podgoricu.

Na pitanje da li ova "neočekivana odluka" ima veze sa činjenicom da se nije našao na spisku selektora mlade reprezentacije Srbije Tomislava Sivića, Mandić je rekao da nema komentar.

Mandić je rođen u Herceg Novom, karijeru je počeo u Igalu, a potom za Vojvodinu i Rad, pre nego što je stigao na Banovo brdo.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cogi

    31. avgust 2015 | 17:40

    Hvala sto si bio deo naseg najveceg fudbalskog ostvarenja, zelim ti sve najbolje u nastavku karijere i da osvojis i sa Crnom gorom prvenstvo, veruj radovacu se kao da je Srbija osvojola

  • dragan

    31. avgust 2015 | 18:25

    Pa dobro gde drugo da igra????Realno je da igra za Crnogorce.Najbolje da ga sad ispljujemo sto igra za zemlju gde je rodjen.

  • Mitch

    31. avgust 2015 | 20:28

    Brate svako od nas bi isto uradio. Srbija ga iskulirala decko pozvan od svoje zemlje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA