TELEFON KIDNAPOVAN, CRVENKA STOPIRALA TRANSFER: Prepucavanja Partizana i Zvezde zbog Zdjelara i Ivanića!

Nakon prelaznog roka, u centru pažnje su izjave Milorada Vučelića i Zvezdana Terzića

  • 48

Poslednji dan prelaznog roka bio je prilično buran za fudbalski klub Partizan, koji je pokušavao da dovede Sašu Zdjelara (Olimpijakos) i Mirka Ivanića (Vojvodina).

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić smatra da su oba transfera propala, jer se u celu priču umešao večiti rival.

- Imam isti onaj utisak koji deli javnost, da iza svega stoji Crvena zvezda. To je moj utisak, međutim, nemam dokaze. Ništa opipljivo. Znam samo da smo osujećeni u nameri da realizujemo pomenuta dva transfera. Čini mi se da smo sprečeni, evidentno je - rekao je Vučelić "Mozzart Sportu",dodajući da je posao za Zdjelara bio - gotov.

- Ono što mogu da kažem za slučaj Zdjelar jeste da je bilo raznoraznih uticaja. Taj posao je bio gotov. A onda su najednom stvari počele da se komplikuju. Te bratski odnosi Zvezde i Olimpijakosa, te pretnje navijača grčkog kluba, te pretnje predsednika Atinjana. Ne znam, ipak, posle svega šta da mislim. Možda je njegov dolazak stopirao Rudar iz Pljevalja. A možda i FK Crvenka. Evo, ne znam, nisam siguran.

>>> ŠTA JE HTEO DA KAŽE? Zdjelar nije došao u Partizan, a onda je zbunio sve emotivnom porukom! (FOTO)

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Spreman odgovor imao je Zvezdan Terzić, odlazeći generalni direktor Crvene zvezde.

- Čujem, optužuju me iz Partizana da sam upropastio prelazak Zdjelara iz Olimpijakosa, a priča se da je Zvezda pokvarila posao i sa Ivanićem. Kako, da mu nismo možda kidnapovali mobilni telefon? Što se Zdjelara tiče, on je fudbaler Olimpijakosa, a ja nisam predsednik grčkog kluba, pa da mogu da odlučujem o tome gde će da igra - poručio je Terzić preko "Aloa".

Svoju reč o Ivaniću imao je predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović. Vučelić je prethodno rekao da Partizan nije kontakrirao sa igračem, već da je upravo novosadski klub izgubio komunikaciju sa vezistom.

>>> Kako je propao Ivanićev transfer u Partizan i da li je na to uticala Zvezda?

- Mi smo bili u kontaktu sa Ivanićem, iako za tim nije bilo potrebe jer odbili jednu jedinu zvaničnu ponudu Partizana, koja je iznosila milion i po evra. Sve ostalo je nečiji lični doživljaj, interna žurka Partizana oko prelaznog roka. Odbili bismo i pet miliona evra, jer ako vas neko zove telefonom 23.30, kako to može da bude ozbiljna priča. Tu nema bankarskih garancija, nema ozbiljnog posla - rekao je Šćepanović "Alou".

Šta kažete na sve ovo?

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komedija

    2. septembar 2015 | 10:58

    Uvek vam je Zvezda kriva za sve :)

  • Panco

    2. septembar 2015 | 10:33

    Kako me nervira ovaj vucelic.Pa sada zbog njega jos vise navijam i volim zvezdu!!!

  • Ноле

    2. septembar 2015 | 11:02

    А,што нисте Иванића позвали на фиксни !? А,да цели Бачки јарак није имао сигнала Терза средио преко својих веза у телекому !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA