Rajković ispunio želju mladoj koleginici koja boluje od karcinoma (FOTO)

Doskorašnji golman crveno-belih upoznao se sa Jovanom Leposavić, golmanom LASK Crvena zvezda

  • 2

Jedan od najmlađih reprezentativaca, golman Predrag Rajković, darivao je dres državnog tima članici ženskog fudbalskog kluba LASK Crvena zvezda Jovani Leposavić.

Jovana (14) je član mlade selekcije ženskog pogona Zvezde, kojoj je Rajković uzor i ljubimac. Nedavno je obolela od karcinoma karlice i bila joj je velika želja da se upozna sa donedavnim kapitenom Zvezde, što su i učinili u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i oprobali se u izvođenju penala.

Želju su joj ispunili članovi stručnog štaba reprezentacija i omogućili golmanu Rajkoviću da sa talentovanom Jovanom provede nekoliko trenutaka. Mladi golman je u pratnji oca odveo svoju koleginicu na gol liniju, gde su izmenjali nekoliko šuteve sa ''bele tačke''.

Na prošlogodišnjem Razvojnom turniru FSS u Staroj Pazovi Jovana Leposavić je proglašena za najboljeg golmana na turniru. Članovi državnog tima i golman Predrag Rajković zaželeli su mladoj Jovani brz i uspešan povratak na fudbalski teren.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks 58

    2. septembar 2015 | 21:02

    Izdrži Jovana

  • 2KD

    2. septembar 2015 | 23:00

    Lep gest svaka cast momku,ali zalosno je to kroz sta ova devojka prolazi tako mlada.Zelim joj puno srece i oporavak koliko god moze najbolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA