MATIĆ KRITIKOVAO MITROVIĆA: Valjda se to više neće ponoviti!

Vezista Čelsija imao je zamerke na Mitrovićev stajling prilikom okupljanja

  • 4

Mali broj novinara prisustvovao je konferenciji za medije fudbalske reprezentacije Srbije na kojoj su govorili Nemanja Matić, Zoran Tošić i Nenad Tomović.

Pored glavne teme, a to je meč sa Jermenijom, reprezentativci su govorili i trenutnoj situaciji u Srbiji, odnosno rijalitijima koji uništavaju naše društvo.

- Pravo da vam kažem, draže mi je da vidim četiri novinara koji pišu normalne stvari o reprezentaciji, nego da je ovde 20 onih koji pišu o tome ko je došao kojim automobilom, ili u kakvom šortsu i majici - rekao je Matić, a prenose Novosti.

Vrlo brzo tema je skrenula u pravcu stajlinga Aleksandra Mitrovića. Majica sa napumpanim ženskim grudima...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ja sam jedan od prvih koji mu je zamerio zbog toga. Ne bi trebalo niko, pa ni novinari da ga prepoznaju po takvim detaljima, već po dobrim igrama i golovima. Mnogo je stvari i do nas i u ovom kvalifikacijama koje teku tako kako teku. Ali, iskreno se nadam da smo se i mi dozvali malo pameti i da će već od sledećih kvalifikacija za Mundijal da sve bude drugačije - rekao je Matić i nastavio:

- Bilo je kritike. Valjda se više neće ponoviti. Pustite da mi to rešimo među sobom.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    3. septembar 2015 | 01:07

    Majica je, druze, najmanji problem. Batalite vi malo splavove, provod ,starlete,silikonke jer vam je slava opasno udarila u glavu. Potrcite malo bre , nemoj da se brukate jos vise!

  • 21

    3. septembar 2015 | 16:34

    Matica za KAPITENA......

  • Empedokle Etna

    3. septembar 2015 | 04:05

    Ako je za NBA klubove propisano da igrači moraju biti u klubskim odelima, pametno bi bilo prepisivati od uspešnih! Mitrovića cenim kao fudbalera, da bi mi ova majica opisala njega, kao nekoga ko neceni Srbiju na pravi način! Ovo je bruka i sramota! tole je sve upropastio! Antić je za Srbiju pozivao gospodu i sportiste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA