Parker zaboravio šta smo mu uradili u Beogradu (VIDEO)

Najbolji košarkaš Francuske ocenio je da su najveći konkurenti njegovoj reprezentaciji Litvanija, Španija i Turska

  • 4

Najbolji košarkaš reprezentacije Francuske Toni Parker izjavio je da su najveći konkurenti njegovom timu za medalju na Evropskom prvenstvu Litvanija, Španija i Turska, dok je izostavio vicešampiona sveta Srbiju.

>>> Brutalna blokada Nedovića na Parkeru! (VIDEO)

- Težimo ka osvajanju zlata na našem parketu i daćemo sve od sebe da ostvarimo taj cilj. Španija, Litvanija i Turska su među favoritima, imaju izuzetno jake sastave - rekao je Parker za Le Parizijen.

Da li je namerno izostavio Srbiju ili je jednostavno zaboravio, možemo samo da se pitamo. Ipak, trebalo bi se podsetiti i kako je Srbija nedavno razbila Francuze u Beogradu na prijateljskom meču, kao i blokade koju je Parker sigurno nije zaboravio.

Zvezda San Antonio Sparsa predvodiće ekipu Vensana Kolea, koja brani titulu prvaka Evrope i nalazi u A grupi sa Rusijom, Bosnom i Hercegovinom, Finskom, Poljskom i Izraelom.

Evropsko prvenstvo, koji traje od 5. do 20. septembra, održaće se u četiri zemlje, Francuskoj, Hrvatskoj, Nemačkoj i Letoniji, a završna faza u Lilu.

>>> Ovde pratite sve ekskluzivne informacije sa Eurobasketa!

(Telelgraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA