Markus Vilijams se vraća u Zvezdu?

Bivši plejmejker crveno-belih mogao bi da se vrati na Mali Kalemegdan po isteku suzpenzije

  • 36

Amerikanac koji je prethodne sezone bio deo Zvezdinog šampionskog tima, mogao bi da se vrati u redove crveno-belih po isteku suspezije koju je dobio zbog konzumiranja marihuane.

Vilijamsu je u junu istekao ugovor, ali je posle prve finalne utakmice plej-ofa Superlige bio pozitivan na doping tenstu na marihuanu. Plejmejker je zbog toga dobio suzpenziju u visini od šest meseci, a kazna će mu isteći sredinom januara.

>>> BOLJI PREGLED IGRE NA MARIHUANI: Vilijams naduvan podelio više asistencija nego čitav tim Zvezde

Blic saznaje da je Vilijams ponovo ponuđen Zvezdi i da bi mogao da se vrati na Mali Kalemegdan po isteku suspenzije, kada bi mogao da pomogne crveno-belima u TOP 16 Evrolige, ukoliko izabranici Dejana Radonjića uspeju da ga izbore u regularnom delu Evrolige. U tom slučaju bi Vilijams morao da plati i određene penale zbog konzumiranja marihuane.

- Amerikanac želi da nastavi karijeru u Zvezdi, ali igraćemo pod našim uslovima. Nama je takav igrač potreban, vrlo rado bismo ga videli od januara u crveno-belom dresu, ako uđemo u TOP 16 Evrolige i u borbi za trofeje u ABA ligi, Superligi i Kupu Radivoja Koraća - naveo je izvor kluba za ovaj novinski list.

>>> Cirbesova fotka sa Vilijamsom izazvala haos među zvezdašima na Instagramu!

Vilijams nije zaboravio crveno-bele, i dalje često na društvenim mrežama postavlja fotografije sa simbolima Zvezde ili u dresu crveno-belih, što dodatno pojačava mogućnost da se vrati u klub.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr. Romanijac

    4. septembar 2015 | 08:56

    Vrati se kraljuuu, ni mi tebe nismo zabiravili!!!

  • Shone

    4. septembar 2015 | 08:51

    S njim napadamo top 8,a posle sta nam bog da!

  • Mita

    4. septembar 2015 | 11:06

    Svaka cast svima ali verovatno najbolji strani igrac koji je ikada igrao u Zvezdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA