PROVOKACIJA: Fudbaleri Albanije se slikali sa čovekom koji je uneo dron na stadion Partizana! (FOTO)

Reprezentativci Albanije su se pred meč sa Danskom slikali sa pilotom drona

  • 8

Novi skandal u kvalifikacionoj grupi u kojoj se nalazi Srbija desio se uoči utakmice između Danske i Albanije. Na isntagramu se pojavila slika na kojoj su reprezentativci Albanije sa pilotom drona koji je izazvao nerede u Beogradu.

 

Danska i Albanija odigrale su 0:0 i time su obe ekipe zadržale šansu za direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

 

>>>UEFA zabranila Albancima da igraju protiv Srbije u Skadru!

 

Ismail Morina, koji se na internetu predstavlja kao "Balija Morina" bodrio je albanske fudbalere i u Danskoj. Uspeo je da se slika sa nekim reprezentativcima i tu sliku je postavio na instagram.

 

Ismail Morina je upravljao dronom koji je nosio zastavu takozvane "Velike Albanije" zbog koje je nastao incident u Beogradu.

 

Nakon dugog razmatranja Sud za sportsku arbitražu dodelio je Albaniji tri boda, a Srbiju kaznio oduzimanjem tri i sa dva meča bez prisustva publike.

GATI!!!

A photo posted by Ismail Morina "Ballisti" (@ballist.morina) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svašta

    5. septembar 2015 | 13:40

    Ma kakva bre provokacija..neka se slikaju sa kime hoće ,što se to nas tiče..imamo valjda pametnija posla nego da pratimo svaki pokret albanaca,hrvata ili neke druge bagre,...

  • Перагеније

    5. septembar 2015 | 13:10

    Аман, кад ћемо да порастемо? да сам био на стадиону ја бих скандирао најбољем вицу овог века - "вееликој аљбанији". Уместо смеха и зезања, ми се ... препали? Од кога, војне и економске велесиле?!

  • VBJV pare

    5. septembar 2015 | 12:02

    Dal je moguće da iko veruje da je ovaj neandertal sakrio zastavu u jaki a dron u d...u? CIA snajka, zbog parade sa Putinom. Vučić rekoa da su cela albanska delegacija službena lica, Devenport isnistirao da se puste na utakmicu, a Rama izvadio američki pasoš kad su ga uhapsili, pametnom dosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA