Pero Antić žestoko odgovorio na kritike što ne igra na Eurobasketu

Šta li će posle ovih reči reći predsednik makedonskog košarkaškog saveza...

  • 1

Pero Antić, bivši košarkaš Crvene zvezde, na svom Fejsbuk profilu odgovorio je na kritike predsednika makedonskog košarkaškog saveza, Petru Naumoskom.

Naime, Naumoski je iskritikovao centra i dugogodišnjeg kapitena što je otkazao nastup na Eurobasketu, pa su Makedonci pozvali Ričarda Hendriksa, što je značilo da plejmejker Bo Mekejleb nije mogao da igra.

- To je poremetilo naše ambicije. Peri smo dali puno, ali nije nam vratio, kao što su svojim reprezentacijama vratili igrači poput Novickog, Parkera ili Gasola. Zbog toga su naše ambicije tek plasman u drugi krug, za šta će nam biti presudna pobeda nad Gruzijom - rekao je prvi čovek makedonske košarke.

Usledio je žestok Antićev odgovor:

"Moja je odgovornost ako ne prođu dalje!!! Prihvatam!!! Ali je na Peci odgovornost što nije sa reprezentativcima podelio šta je dobio od države!!! Bože sačuvaj. Da mi je 1 odsto od toga, sad bih bio vlasnik evroligaškog tima, a ne da šaljem desetoro dece na prvenstvo bez da im se plati, pa makar i iz svog džepa da platim, kao što je radilo prethodno rukodstvo... da im obezbedim najbolje moguće uslove, umesto da kukam kako svi kradu ispred tebe, i zapravo ništa  niste uradili za makednosku košarku.

Ja sam kako kapiten sedeo sa igračima, a ne kao ti, koji nemaš m**a da preuzmeš odgovornost. I javno kažem, za čoveka poput tebe nikada ne bih igrao, a kao igraču ti skidam kapu. Pozdrav predsedniče, i umesto da praviš selfije, pobrini se za bolje uslove i pomozi našoj košarci, pošto ja ne mogu. Zato si valjda hteo da budeš predsednik saveta, ili ima nešto što ne znamo," završio je novi igrač Fenerbahčea.

Makedonija u grupi C ima skor 1-1 posle dva odigrana kola.

Printskrin: Facebook/Pero Antic Printskrin: Facebook/Pero Antic

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA