Ženi se najbolji srpski plivač: Au, kako izgleda buduća mlada! (FOTO)

Najbolji srpski plivač pohvalio se na svom Fejsbuku da je njegova izabranica rekla ''da''

  • 10

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović uskoro će stati na ''ludi kamen''. On se na svom Fejsbuk profilu pohvalio da je njegova devoja Džesika rekla ''da'' i da će postati njegova buduća supruga.

Uz to je priložio i njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je ona istakla verenički prsten.

Stjepanović je evropski šampion u disciplini 200 i 400 metara slobodnim stilom, ali je na Svetskom prvenstvu ove godine podbacio. Iako u 2015. godini nije bio uspešan u bazenu, pamtiće je po dobrom zbog uspeha na privatnom planu i ugovorenog braka.

Džesika je Južnoafrikanka. Roditelji i sestra joj žive u Dubaiju, a upravo tu su se ona i Velja upoznali pre osam godina.

Foto: Facebook.com/Velimir Stjepanović Foto: Facebook.com/Velimir Stjepanović

I Džesika je plivačica, i oni su se upoznali u bazenu, a potom su počeli zajedničko druženje, koje je preraslo u ljubav posle jednog izlaska u bioskop, a sada i veridbu.

Izabrnica Velje Stjepanovića je prestala da se bavi plivanjem, ali je ostala blizu te profesije jer reklamira kupaće kostime. Pošto se bavi i jogom fotografije su posebno spektakularne.

Pogledajte ih i sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA