TERAPIJA PIJAVICAMA USPELA: Božinov spreman za Zvezdu!

Bugarinu pomogao specijalan tretman kojim je zalečio otekli zglob

  • 3

Ako Valeri Božinov kojim slučajem zablista na derbiju, za to neka zahvali malim sluzavim prijateljima - pijavicama! Za početak, neka im bude zahvalan samo na tome što će biti u stanju da igra protiv Zvezde.

Ovi vrlo korisni paraziti i kod bugarskog reprezentativca potvrdili su svu svoju "isceliteljsku moć" po kojoj su nadaleko čuveni. Jezivi otok koji je Božinov zaradio tokom utakmice sa BATE Borisovim krajem avgusta, kao rukom je odnešen posle tretmana kojem se podvrgao po savetu lekara njegove reprezentacije.

>>> ŽELI DA IGRA PROTIV ZVEZDE! Božinov leči povredu zgloba na neverovatan način! (FOTO)

Iako je izgledalo da će napadač Partizana sigurno propustiti 149. derbi, poslednji test je pokazao da je on potpuno spreman za meč sa Zvezdom, i sada je samo na treneru Milinkoviću da li će ga od starta ubaciti u igru.

- Radio sam test kod kondicionog trenera, i sve je ok. Danas sam normalno radio sa ekipom - poručio je Božinov, a onda i objasno, otkud baš pijavice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- To je specijalan metod koji mi jepreporučio doktor reprezentacije, jer je najbolji ako imaš neki ugrušak kao što sam ja imao. Pijavice mnogo pomažu da splasne otok i pomogle su mi dosta. Trenirao sam, spreman sam, dobro sam, i hoću da dam maksimum za Partizan, za moje kolege. Nisam igrao utakmice za reprezentaciju, ali sam trenirao po dva puta dnevno i sve je sada ok.

Bugarin je, kaže, bio vrlo posvećen tome da se oporavi za meč protiv Zvezde.

- Sa mojim kondicionim trenerom i prijateljem Italijanom radio sam na tome da budem spreman za derbi, jer je to specijalna utakmica i najvažnija za Partizan, i za navijače i za nas igrače, kao i za klub. Idemo tamo (na Marakanu) da igramo kako znamo, da budemo dobri i da pobedimo, jer mi smo Partizan.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fizioterapeut

    10. septembar 2015 | 05:18

    Pijavica ili ne...najveći promašaj on je...

  • Messi

    10. septembar 2015 | 01:07

    I jaooooo ne ,ako ovaj bude igrao Partizan gubi u najavi .

  • Stanko

    10. septembar 2015 | 12:54

    Neka ode kod Kala u kragujevac zglob ce mu biti kao nov. Covek je pravi majstor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA