Zašto su navijači odbili da uđu u upravu KK Partizan?

Fondacija "Grobari za nas" dala je punu podršku novom predsedniku Nikoli Pekoviću

  • 6

Fondacija "Grobari za nas", prvobitno osnovana sa ciljem da pomogne KK Partizan, objavila je da joj je nova uprava crno-belih ponudila mesto u Upravnom odboru, ali da su oni to odbili.

>>> Vrelo prepucavanje Delija i Grobara i naša kamera između! Ko je jače grmeo? (VIDEO)

U saopštenju za javnost "Grobari za nas" navode da su najviše nezadovoljni načinom na koji je smenjen trofejni trener Duško Vujošević.

"Dolaskom Nikole Pekovića na čelo kluba uspostavljen je novi Upravni odbor od 13 članova. Fondacija "Grobari Za Nas" je dobila poziv da učestvuje u radu nove uprave. S obzirom da je novo rukovodstvo kluba nagovestilo da će izglasati nepoverenje trofejnom treneru nismo hteli da učestvujemo u radu i smeni čoveka koji je toliko dao Partizanu i svima nama. Fondacija nije mogla da glasa za smenu trenera Duška Vujoševića jer predstavljamo glas navijača. Svesni da većina navijača Partizana, koja je finansijski pomagala KK Partizan kroz Fondaciju, daje podršku trenerskoj legendi, mi nismo mogli da donesemo odluku koja je protiv njihove volje," navodi se u saopštenju fondacije "Grobari za nas".

Međutim, ova fondacija je istakla i da ne želi da bude u sukobu sa novom upravom:

"Želimo im sve najbolje u njihovom radu, jer ako budu uspešno radili to će biti na radost svih nas. Fondacija će uvek ostati uz Partizan, nastaviti da radi i da poštuje želju navijača kao i do sada.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA