Milinković pred AZ: Izdržaću priče o smeni, valjda nismo zaboravili da igramo fudbal

Trener Partizana veruje da je njegova ekipa uspela da prevaziđe poraz u večitom derbiju i da može da napravi dobar rezultat protiv AZ Alkmara na startu Lige Evrope

  • 4

Rasulo koje je nastalo u Partizanu posle poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde nije uticalo na optimizam trenera crno-belih Zorana Milinkovića

Šef struke šampiona Srbije veruje da će njegov tim ostvariti dobar rezultat u Humskoj u prvom kolu L grupe Lige Evrope protiv AZ Alkamra (četvrtak, 21:05).

>>> Milinković dobija otkaz ako izgubi od AZ-a: Ovaj čovek će ga zameniti u Partizanu!

- Mi koji smo odrasli ovde znamo šta znači derbi. Momci su svesni situacije, ali ona se prevazilazi mukotrpnim radom i u mečevima koji dolaze. Ne mogu da kažem da je ista atmosfera, jer nije isto kada se pobeđuje ili gubi, ali je dobra. Ima puno da se igra, a neki već misle da je prvenstvo gotovo. To su isti igrači koji su eliminisali Steauu, ostvarili važnu dobit za klub i bez obzira ko šta priča verujem u tim i njegov potencijal - rekao je Milinković.

Trener crno-belih smatra da holandski klub ima slabosti koje Partizan može da iskoristi. On je dodao i da se Brazilac Fabrisio oporavio od povrede i da će sigurno biti sutra u timu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Za ovu generaciju Partizana naredni meč je veliki izazov. Respektujemo AZ Alkmar, dosta su promenili tim u odnosu na prošlu sezonu, ali imaće šta da pokažu. Igraju tipičan holandski fudbal, ofanzivno i neće biti lako. Očekujem reakciju mojih igrača, da pokažu da nisu zaboravili da igraju fudbal i da uz dobru igru nadvise protivnika - naglasio je Milinković.

Na pitanje kako se nosi sa pritiskom jer se pričao o njegovoj smeni, Milinković je odgovorio:

- Izdržaću. Fokusiran sam na to što radim i ne bih išao van terena Do mene dolaze neprijatni momenti, ali moram da ih prevaziđem - zaključio je Milinković.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ej брe aлo брe

    16. septembar 2015 | 13:24

    0 si od trenera !

  • Coa

    16. septembar 2015 | 15:05

    Treba da ode jer je sa sasom ilicem koji je u ligi rezerva poceo utakmicu,navijam za partizan ali sastavom onakvog tima nije smeo da poceni zvezdu. Partizanu treba srcaniji trener a ne takva kukavica,

  • Dzoni

    16. septembar 2015 | 18:18

    Ne razumem grobare sta se zale na trenera. Pa zvezda je derbi odigrala savrseno i Vieira je bio nezaustavljiv. Svako bi izgubio od nas taj dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA