KAKO TRESE, LUPA, UDARA: Ovako je na DERBIJU izgledao prolazak kroz tunel MARAKANE (VIDEO)

Pogledajte kako je izgledao tunel ispod severne tribine uoči početka 149. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana

  • 4

Malo je onih koji imaju privilegiju da prođu kroz tunel stadiona Crvene zvezde, a naročito uoči početka večitog derbija protiv Partizana, kada je i napravljen ovaj snimak.

>>> Vrelo prepucavanje Delija i Grobara i naša kamera između! Ko je jače grmeo? (VIDEO)

Kordon policije, specijalci u maskirnim uniformama sa punom opremom, grafiti, tama koja dominira jer ne rade sve sijalice, uz buku i topovske udare koji odjekuju iznad na severnoj tribini, pre odaju utisak da je u toku vanredno stanje a ne najveća srpska fudbalska svečanost.

Navijači Zvezde verovatno će konstatovati da je upravo takva atmosfera u tunelu ono što "uliva strah u kosti igračima Partizana".

Međutim, klub koji ima ambiciju da naredne sezone igra Ligu šampiona moraće ozbiljno da se pozabavi renoviranjem tunela ukoliko želi da mu UEFA da dozvolu za igranje na stadionu "Rajko Mitić".

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kile

    16. septembar 2015 | 21:26

    Zato stadion i ima dusu..Jedan klub cine navijaci i oni oslikavaju velicinu kluba,a sa druge strane nije lose imati neku vrstu navijacke reklame na mestu gde izlaze protivnicki igraci,da imaju predstavu gde izlaze i pred kakvim navijacima.Zvezda nije klonirani klub gde njeni navijaci tapsu u ruke kao u Kini na odbojkaskoj utakmici..

  • sasa

    16. septembar 2015 | 19:41

    sramota je da je tunel isaran grafitima. jesam zvezdas ali sta zvezda dozvoljava ovim huliganima a ne navijacima,jer oni su tu gde jesu iz koristi a ne ljubavi,nedopustivo je. to nigde nema. pa oni se za sve pitaju. ali nije ni ta uprava kriva,kriva je drzava. kad bi primenjivali zakon i slali u zatvor i za jednu petardu,lako bi se naucili pameti. engleska je primer,tamo su huligani tek bili ludi i jaki ali se sve promenilo sa pravim zakonom i sto je najvaznije,ono sto kod nas nije slucaj,sa njegovom primenom!

  • Lunatik

    18. septembar 2015 | 23:46

    Samo ko je bio u tunelu zna kako je a onaj ko nije bio na severu e taj nije bio ni na stadionu toliko o tome!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA