Milinković udario kontru Grobarima: Možda ne dolazite zato što pobeđujemo u Evropi?

Trener crno-belih imao je veoma zanimljivu konferenciju za novinare pred meč sa Radom

  • 20

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je klub u istoriji imao i veće krize od sadašnje i poručio da je najmanji problem da bude smenjen ukoliko Uprava tako odluči.

Partizan trenutno ima 10 bodova manje od Crvene zvezde, ali već sutra ima priliku da dođe na "minus sedam", ukoliko pobedi Rad u zaostaloj utakmici šestog kola Superlige.

>>> VELEOBRT: Partizan ponudio mesto trenera Igoru Spasiću!

- Izlazimo iz remija sa Radničkim, nismo napravili ono što smo želeli, ali kao što smo konstatovali ranije ima još mnogo da se igra, ali dok se igra sansa postoji. Partizan je u svojoj istoriji imao i veće krize i uvek je nalazio načina da izađe iz njih, tako će da bude i ovog puta - rekao je MiIinković na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da je najmanji problem da ode, ukoliko Uprava donese takvu odluku.

- Zoran Milinković nikad neće biti problem, kad ne budem trener ići ću sa svojom decom na južnu tribinu da navijam. I još nešto, nikada neću tužiti Partizan, jer ja volim ovaj klub, u njemu sam odrastao i znam koliko je važan svaki evro za ovu decu što treniraju - emotivan je bio Milinković.

Na pitanje zašto Partizan nema veću podršku sa tribina Milinković je provokativno odgovorio i pecnuo navijače.

- Nemam odgovor na to pitanje, ne znam, možda je zbog naših igara u Evropi.

Kada je u pitanju duel sa Radom, Milinković je istakao da je pobeda "građevinara" minulog vikenda u Novom sadu najbolji dokaz njihovog kvaliteta.

- Rad je vrlo dobro ukomponovana ekipa, lep spoj mladosti i iskustva. Kada pogledamo njihov poslednji rezultat i pobedu u Novom Sadu jasno je da će sa svojim ambicijama doći na naš stadion. Najkavlitetniji su u špicu Arsenijević i Veselinović, dobri su u tranziciji i jako dobri u kontranapadima. Na to ćemo morati psebno da obratimo pažnju - poručio je Milinković.

Protiv Rada u ekipi neće biti suspendovani Balažić, Leković je povređen i ukoliko ne bude spreman debitovaće Subić, dok se u tim od prvog minuta vraćaju babović i Vulićević.

Utakmica između Rada i Partizana igra se sutra od 18.30 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TDN

    22. septembar 2015 | 17:40

    Pa poceo si prvi derbi bez napadača pa si izgubio finale kupa pa imas 5 pobeda 3 poraza i 1 remi u ligi što je najlošiji start sezone u zadnjih 25 godina i našo si da pročaš o tome kako mi ne dolazimo.!?

  • samir

    22. septembar 2015 | 13:39

    Sramota je sto na az dodje 12000 grobara. Pa gde su prestonicki navijaci? Sedi se u fotelja i navija. Od tih 12000 bilo je bar 40 posto ljudi sa strane. Razmazenost

  • gaga

    22. septembar 2015 | 15:54

    tek si prvu utakmicu igrao u evropi i ti vec pobedjujes.pa valjda vidis kakva je ona ekipa iz holandije.verujem da citas komentare i da ti je sve jasno.neki igraci ti ne igraju iz samo tebi znanih razloga.bitno si uticao na ishode zadnjih utakmica, zato je i vreme da shvatis da nisi dorastao da vodis klubove takvog ranga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA