Radonjić najavio novo pojačanje u Zvezdi!

Trener crveno-belih ima problema sa radom na treningu jer zbog povreda i bolesnih igrača ne može da ima celu ekipu na raspolaganju

  • 24

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić veruje da će crveno-beli izneti opterećenje koje nose posle najuspešnije sezone u istoriji kluba i da će u predstojećoj napraviti nove podvige.

- Posle završetka prošle sezone, koja je bila fantastična, ušlo se u prelazni rok i bili smo veoma aktivni. Želeli smo da napravimo tim, noseći opterećenje rezultata i veličine Crvene zvezde, koji će moći da na pravi način funkcioniše - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u sklopu Evroliginog dana za medije.

>>> FOTO-UBOD: Cirbes se opušta gledajući Zvezdine čirlidersice!

>>> Pogledajte kako Zvezdin novi košarkaški dres podseća na onaj iz Barija! (FOTO)

On je rekao da ekipu na pripremama remete povrede igrača.

- Cirbes je počeo sa trčanjem, teško je reći da li će biti spreman za početak sezone. Tompson je oko je nedelju dana van procesa. Svi idu na turnir u Zadar i videćemo kako će se razvijati situacija. Dangubić je imao temperaturu, a Mekel tek dva treninga sa timom. Biće poraza i potrebno nam je vreme, ali verujem da ćemo imati dobra izdanja.

Foto: kkcrvenazvezda.rs Foto: kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda će u Evroligi igrati u A grupi sa Realom iz Madrida, Fenerbahčeom, Himkijem, Bajernom i Strazburom.

- Znamo da će biti teško. Nismo imali sreće u žrebu u Evroligi, najtežu grupu smo dobili, čak i težu nego što smo očekivali. Pored standardno jakih Reala i Fenerbahčea, tu su Himki sa Švedom i Rajsom, Bajern sa Riversom. Ipak, pokušaćemo da pokažemo pravo lice i damo maksimum - rekao je crnogorski trener.

Prema njegovim rečima u ekipu bi moglo da stigne još jedno pojačanje, ali poručio da ne želi da žuri kako bi izabrao najbolje rešenje.

- Dosta se priča i pominju se nova imena, što je normalno kada je Zvezda u pitanju. Imamo neke ideje šta nam je potrebno, ali u ovim okolnostima ne želimo hitre poteze. Nećemo biti pravi na startu, ali nećemo vući poteze na osnovu toga, već da kvalitetom odreagujemo na tržištu - zaključio je Radonjić.

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović obećao je da će ekipa dati sve od sebe kako bi imala još jednu uspešnu sezonu.

- Svi smo svedoci da smo prošle sezone napravili najveći uspeh u istoriji kluba i ta činjenica nas obavezuje i podiže očekivanja. Ambicije su iste kao prošle godine, iako će izazovi biti teži ali spremni smo za njih - naveo je Mitrović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA