MOŽE LI BARSELONA BEZ MESIJA? Argentinca čeka duga pauza!

Argentinca čeka pauza od nekoliko meseci

  • 10

Fudbaleri Barselone i pored neubedljivog poraza potpuno su dominirali u utakmici 6. kola Primere protiv autsajdera Las Palmasa.

Barselona je kontrolisala utakmicu od samog početka. Imali su nekoliko dobrih prilika ali su bili neuspešni. Mesi je bio najmotivisaniji, ali se je onda povredio. U početku nije izgledalo kao da je povreda ozbiljnije prirode pošto je Argentinac ustao.

>>> TEŽA POVREDA MESIJA? Zbog udarca u koleno nije mogao da nastavi meč! (VIDEO)

Međutim u 10. minutu bilo je jasno da najbolji fudbaler Barselone ne može da nastavi susret. Prema prvim informacijama povreda je jako ozbiljna i Mesi će verovatno odsustvovati TRI meseca.

Njega je zamenio El Hadadi. Utakmica je nastavljena napadima Barse, a u 25. minutu je do tada neprimetni Luis Suarez zatresao mrežu Las Palmasa. Asistent je bio Roberto.

Tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Drugo poluvreme prošlo je u dominaciji domaćeg tima. El Hadidi, koji je zamenio Mesija, asistirao je Suarezu za njegov drugi pogodak u 54. minutu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Najraspoloženiji u Barsi nakon izlaska Mesija bio je Nejmar. On je i dobio priliku da sa bele tačke u 66. minutu poveća prednost Barse ali je promašio penal.

Nadu gostima da mogu da izvuku bod dao je Viera u 88. minutu nakon slabe reakcije odbrane Barselone, ali to je bilo sve što su gosti uradili. U nadoknadi je viđen još jedan sporni momenat. Suarez je pao u šesnaestercu ali sudija Bengoečea nije dosudio drugi penal za Barsu. Konačan rezultat 2:1.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ostali parovi:

Petak:

Valensija - Granada 1:0

(Mustafi 26)

Subota:

Real Madrid - Malaga

Sevilja - Rajo Valjekano

Viljereal - Atletiko Madrid

Eibar - Selta

Nedelja:

Hihon - Betis

Deportivo - Espanjol

Hetafe - Levante

Real Sosijedad - Atletik Bilbao

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    26. septembar 2015 | 19:15

    A nije ni neki fudbaler

  • Marko

    27. septembar 2015 | 00:14

    Povreda kolena moze da ostavi ozbiljne posledice, mozda Mesi posle ovoga nazalost nece vise biti nikad kao pre. Zelim ti brz oporavak majstore!

  • Aca

    27. septembar 2015 | 03:41

    Ne znam kako ce sad barsa pored Nejmara,Suareza,El hadadija,Inieste i ostalih,da im posaljemo nekog iz nase lige da ih malo pojacamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA