1

MIHA NAREDIO: Svi "orlovi" da nauče "Bože pravde"!

Ukoliko neki reprezentativac ne zna reči himne Srbije, po naređenju novog selektora dobija tekst koji treba da nauči

Siniša Mihajlović

Iako nije zvanično predstavljen kao novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović je brže-bolje započeo sa svojim obavezama. Naime, u redovima orlova neće biti nijedan fudbaler koji ne zna himnu Srbije “Bože pravde”!

Kako navodi list “Sport”, Mihajlović je potparolu i menadžeru reprezentacije Aleksandru Boškoviću rekao da svim igračima pošalje SMS poruku sa sadržajem: Da li znate reči himne “Bože pravde?

Ako bi povratan SMS bio negativan, igrač ima obavezu da postupi po naređenju, sačeka da mu Fudbalski savez Srbije dostavi tekst i momentalno nauči reči himne.

Miha je odlučio da svojim motivatorskim sposobnostima u nacionalni tim vrati ponos i dobru atmosferu, a ka tome je prvi korak jednoglasno pevanje himne.

(Telegraf.rs / izvor: Sport)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bože pravde, Fudbalska reprezentacija Srbije, Himna, Siniša Mihajlović
Popularni komentari
  • k
    kamenica

    svaka cast Miho na tom potezu mada mislim da se nece nista promenuti tvojim dolaskom,ti si samo jeftin marketinski potez toleta da bi se masa primila i vratila na stadione posle brukeeee.sad ce da krenu price,naslovi,molbe,kukanja,veliko ime nam je na klupi,mlad strucnjak treba publika da dodje da pomogne jer dobro znaju kolko je narod kivan.

foto dana

video dana