Ronaldinjo napustio Fluminense posle samo DEVET utakmica?!

Da li ovo znači i kraj karijere za brazilskog mađioničara?

  • 2

Nije dugo trajala "veza" nekada najboljeg igrača sveta Ronaldinja (35) i brazilskog Fluminsea.

Klub iz Rija saopštio je da je na insistiranje igrača stavio tačku na saradnju koja je trajala od sredine jula ove godine.

Ronaldinjo u igračkom smislu nije pružio ono što se od njega očekivalo s obzirom na to da na devet utakmica koliko je odigrao (tri poslednje je počeo na klupi), niti je postigao gol, niti je zabeležio asistenciju, ali je bio pun pogodak na marketinškom planu.

U Fluminenseu su zadovoljni benefitima koje su ostvarili za vreme njegovog boravka u klubu, jer je prodat veliki broj dresova sa Ronaldinjovim imenom, a uvećao se i broj navijača na utakmicama tog kluba.

- Obaveštavamo javnost i navijače da smo sporazumno raskinuli ugovor sa Ronaldinjom - potvrdio je klub i dodao u nastavku saopštenja:

- Važno je takođe da napomenemo da su potpisom sa Ronaldinjom ispunjena naša očekivanja na marketinšskom planu. Prodali smo veći broj karata, dresova, pratio nas je veći broj navijača...

Zanimljivo je da se Flu pre dolaska Ronaldinja borio za ulazak u Kopa Libertadores, a sada je 12. na tabeli sa samo šest bodova više od prvog tima "ispod crte".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA