Novinar Đoković uradio poslednji intervju s Ljubičićem (VIDEO)

Srpski teniser u ulozi novinara u Monte Karlu sa Ljubičićem koji mu je kroz šalu pričao o bogatoj karijeri

  • 0

Turnir u Monte Karlu imao je zanimljivu uvertiru. Ivan Ljubičić, tek penzionisani hrvatski teniser, otkrio je u intervjuu Novaku Đokoviću najzanimljivije detalje iz trofejne karijere.

Najbolji svetski teniser je odlično nastupio u ulozi vodeitelja na Sport klub televiziji, a maksimalno je iskoristio priliku da u šaljivom razgovoru sazna sve što je želeo o životu tenisera za kojeg je govorio da mu je veoma pomogao kada je počeo sa profesionalnim bavljenjem tenisom.

Pričalo se o Monaku, Dejvis kup i olimpijskim titulama, koja je jedna od najdražih u karijeri hrvatskog tenisera...

- Četiri stvari bih izdvojio u karijeri. Bronzu sa Ančićem na Olimpijskim igrama u Atini 2004, Dejvis kup 2005, kada sam bio treći na svetu 2006. i osvajanje Indijan Velsa 2010. godine. Na to sam najviše ponosan.

Novak je Ljubičića upitao da objasni osvajanje Dejvis kupa, pošto i sam Đoković zna kako je njemu bilo po podizanju salatare.

- Bio sam osmi, deveti igrač tada. Međutim, posle osvajanja titule sa reprezentacijom odigrao sam sezonu iz snova, baš kao i ti 2011 - rekao je Ivan Novaku.

Pogledajte ceo video...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA