PARTIZAN PREDSTAVIO TIM: Crno-beli ništa ne obećavaju, osim napornog rada! (VIDEO)

Za dve do tri nedelje ekipi će se priključiti Andrić, a sredinom decembra i Murić

  • 7

Košarkaški klub Partizan predstavio je tim za novu sezonu u kojoj izvesno, za razliku od prethodnih godina, neće moći da juriša na najveće domete.

Ekipu su napustili Pavlović, Mačvan, Milutinov, Tepić i dugogodišnji trener Duško Vujošević, koga je na klupi crno-belih zamenio Petar Božić.

- Biće teško, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, kasno smo se okupili. Postoji razlog zbog čega se ekipe spremaju dva meseca. Ne mogu da obećam da ćemo oko Nove godine biti u formi i igrati dobro, ali ćemo svakako dosta vremena provoditi na terenu - rekao je Bozić novinarima u hali Pionir.

>>> Novi košarkaš Partizana: Moram reći da su mi crno-beli uvek bili draži od Zvezde!

Na pitanje da prokomentariše situaciju iz 1992. kada je na sličan način Željko Obradović dobio šansu na klupi Partizana, Bozić je rekao da je on "daleko od toga".

- Prija mi kad se spominjem u takvom društvu, ali daleko sam ja od toga, predamnom je dosta stvari koje moram da naučim. Fokusiran sam na prvi naredni meč, utakmicu sa Metalcem. Videćemo šta će biti u budućnosti, za ovo sam se spremao i dok sam bio igrač i tri godine dok sam bio u stručnom štabu. Imao sam priliku da sve okusim na pripremama i jedva čekam te izazove - rekao Bozić.

On je dodao da će postojeći tim Partizana početi sezonu i da Danilo Anđusić samo trenira sa ekipom.

Prema Božićevim rečima, za dve do tri nedelje timu će se priključiti Andrić, a sredinom decembra i Murić.

Partizan na startu regionalne ABA lige sutra gostuje ekipi Metalca u Valjevu.

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA