Arena Sport ne prenosi Partizan-Čukarički

Derbi 12. kola zbog promene termina neće biti ispraćen kamerama uživo

  • 26

Tvit koji je uplašio navijače Partizana koji neće biti na stadionu u Humskoj dok se bude igrao derbi 12. kola Super lige Srbije. Informacija koju je Arena Sport podelila na Tviteru glasi "ne prenosimo..."

Ako ste mislili da ponedeljak veče provedete uz TV i dobar fudbal, nećete moći.

Televizija koja je otkupila pravo prenosa na mečeve Super lige Srbije i zvanično neće raditi prenos susreta Partizana i Čukaričkog, zbog iznenadne promene termina susreta, koji je prvobitno bio zakazan za nedelju od 13 sati.

Kako god, oni koji veruju da će se kamere Arene upalili na stadionu Humskoj nešto pre sedam možda bi trebalo da razmisle o odlasku na stadion s obzirom da su se crno-beli odlučili da ulaz na južnu tribinu bude besplatan, dok će ISTOK i ZAPAD koštati nešto jeftinije, 300 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ej брe aлo брe

    5. oktobar 2015 | 15:28

    Сви нa JНA !

  • tuki.

    5. oktobar 2015 | 14:28

    Neverovatno.. Jel postoji neki resiver koj ima Arenu i Sport Klub? Bio sam u svici kod rodjaka.. Oni placaju Tv Total + jos jedan da bi imali i jedno i drugo.. Umesto da naprave ljudima 1 resiver oni se dogovorili da uzme svako svoju paru, naravno da nam se gasi sport, kad ne mozemo cak ni da ga gledamo kako treba..

  • MrKaranovich

    5. oktobar 2015 | 14:42

    Dobar fudbal hhaha bolje da prenose mongolsku ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA