Zvezda vraća svoje dete od milion evra!

Filip Stojković pre kraja godine ponovo oblači Zvezdin dres?

  • 17

Kako Partizan igra, ali i Zvezda, crveno-beli već mogu da razmišljaju o jačanju tima koji bi narednog leta mogao da ostavi neki pečat i u evropskoj konkurenciji.

Kao prenosi Sportski žurnal novi igrač crveno-belih mogao bi da postane dete ovog kluba Filip Stojković, desni bek Čukaričkog, koji je i u ponedeljak uveče protiv Partizana u Humskoj pokazao zavidan kvalitet.

Ne, nije ovo prvi put da se povratak Stojkovića na Marakanu spominje, ali se čini ni da nikad zrelija šansa za tako nešto nije bila.

Momak koji je pre samo nekoliko meseci posle osvajanja Kupa Srbije sa Čukaričkim rekao da taj trofej posvećuje Delijama?! rođen je 1993. godine i mogao bi već u decembru da postane treći fudbaler koji se sa Banovog brda u poslednjih šest meseci priključio Zvezdi.

Pre njega to su učinili Slavoljub Srnić i iskusni štoper Zoran Rendulić.

Podsećamo, Filip Stojković potiče iz Zvezdine generacije čiji su deo bili i braća Srbić, Uroš Spajić (Tuluz), Marko Dmitrović (Alkorkon), Srđan Mijailović (Kajseri), Goran Čaušić (Eskišehir)...

Njegova tržišna vrednost procenjena je na oko milion evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TheV

    6. oktobar 2015 | 11:05

    Braća Srbić . Bravo.

  • Laki

    6. oktobar 2015 | 09:52

    To je ta poslovnost. Svoje dete guse i daju bud zasto,kupe skupo pojacanje koje ne zna ni da trci pa posle vracaju svoje dete za mnogo vece pare

  • volej

    6. oktobar 2015 | 12:25

    Pogledajte njegov start za penal na Marakani protiv zvezde pri rezultatu od 1-0 za cukaricki ,svako ko je igrao fudbal ,bice mu jasno !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA