Srpski reprezentativac očekuje provokacije od albanskih fudbalera!

Osim neprijateljske atmosfere na tribinama u Elbasanu, provokacije bi mogle da dođu i od domaćih fudbalera

  • 12

Još samo dan nas deli od utakmice kvalifikacija za EURO 2016 između Albanije i Srbije, koju prati velika tenzija i bojazan da bi mogao da se desi neki incident i pored najvećih mera bezbednosti koje je domaćin ikada organizovao.

S jedne strane slušamo kako će čak 13.000 policajaca biti angažovano kod stadiona kapaciteta od 12.000 mesta u Elbasanu i na njemu, a onda gledamo kako se čovek koji je upravljao dobro poznatim dronom sa zastavom "Velike Albanije", na duelu istih reprezentacija u Beogradu, dokopao ulaznice.

Najveći pritisak trpe naši fudbaleri. Osim neprijateljske atmosfere na tribinama, pojedini ističu da bi provokacije mogle da dođu i od samih reprezentativaca Albanije.

S obzirom na njihovu reakciju u Beogradu kada je Stefan Mitrović hteo da skloni spornu zastavu i dron, a potom i (neprimerene) izjave i reakcije nakog meča, to uopšte nije nemoguće.

>>> ALBANSKI FUDBALER VEĆ PROVOCIRA: Slavio gol simbolom "Velike Albanije"! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Očekujem provokacije od reprezentativaca Albanije. Žele neku vrstu osvete, ne samo na fudbalskom planu. Siguran sam da i dešavanjima van terena žele da nas poremete i isprovociraju i da možda neprimereno reagujemo na terenu - prenosi "Žurnal" reči našeg fudbalera, Nenada Tomovića.

- Želimo da pokažemo da smo zaslužili bolju poziciju nego što je trenutna. Sa druge strane postoji i taj rivalitet između dve zemlje koji nije samo sportski. Mnogo će nam svima u Srbiji značiti ako u Elbasanu napravimo uspeh - tvrdi fudbaler Fiorentine.

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bucko

    7. oktobar 2015 | 12:16

    Poštovani fudbaleri Srbije, nadam se da neko od vas čita ovaj komentar. Pobedite ovu utakmicu i sve će vam biti oprošteno! Dočekaću vas na aerodromu kao da ste postali prvaci !!! Idemooo Srbijaaa...srećno orlovi !

  • Trig

    7. oktobar 2015 | 09:12

    Razvalite siptare i tacka.

  • truli zapad

    7. oktobar 2015 | 10:31

    Ja mislim da uprkos svemu ovo mora i treba da bude nasa najveca pobeda,samo tri boda iz Albanije mogu da speru sramotu koju je ova ekipa dozivela u kvalifikacijama....srecno Orlovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA