BRŽI OD FORMULE: Strašan trk i gol Grizmana, Šćepović dvostruki strelac (VIDEO)

Atletiko se gostio na Anoaeti, Selta na vrhu Primere

  • 0

Antoan ''Brzi Gonzales'' Grizman! Neverovatan trk i maestralno bockanje lopte omalenog napadača obeležili su meč između Real Sosijedada i Atletika iz Madrida koji su gosti dobili rezultatom 2:0.

Grizman je u 9. minutu doneo prednost Jorgandžijama tako što je pretrčao čitavu odbranu domaćeg tima i postigao svoj četvrti gol u šampionatu. Konačan rezultat postavio je Fereira u andoknadi vremena koja je završena sa dva crvena kartona za igrače Sosijedada.

Zanimljivo, oba zbog prigovora. Prvo je Rejes u 89 minutu dobio dva žuta za nekoliko sekundi, da bi isto uradio i Džonatas u 92. minutu.

Fudbaleri Selte iz Viga pobedili su u gostima ekipu Viljareala sa 2:1 (1:0) u okviru osmog kola španske Primere. Trijumf timu iz Viga doneo je najbolji igrač Nolito golom u 90. minutu, u strelce se još upisao Fabijan Oreljana u 41, kao i Denis Suarez u 67. za Viljareal.

Viljarealu je posao otežan jer je Erik Beli zaradio dva žuta kartona na početku drugog poluvremena, što je Selta znala da iskoristi. Selta se sa nova tri boda izjednačila na prvom mestu na tabeli Primere sa Barselonom i Real Madridom, dok "žuta podmornica" posle odličnog starta vezala dva poraza i pala na četvrtu poziciju.

Za domaći sastav srpski internacionalac Antonio Rukavina ušao je u igru u 51. minutu, kao i za goste Nemanja Radoja četiri minuta pre kraja.

Hetafe je demolirao Las Palmas rezultatom 4:0, a dvostruki strelac bio je srpski napadač Stefan Šćepović. On je u 78. minutu ušao u igru, a pogađao je u 86. i 93. minutu.

Rezultati i strelci 8. kola Primere:

Viljareal - Selta 1:2

(Suarez 67. - Oreljana 41, Nolito 89)

Real Sosijedad - Atletiko Madrid 0:2

(Grizman 9, Fereira 90+1)

Hetafe - Las Palmas 4:0

(Rodriges 3, Sarabija 11, Šćepović 86, 90+3)

Deportivo - Atletik Bilbao 2:2

(Perez 80, Aribas 89 - Vilijams 30, Aduriz 63)

Subota:

Barselona - Rajo Valjekano 5:2

Eibar - Sevilja 1:1

Real Madrid - Levante 3:0

Valensija - Malaga 3:0

Betis - Espanjol 1:3

Ponedeljak:

Sporting Hihon - Granada 20.30

Tabela: Real, Selta i Barselona po 18 bodova, Viljareal 16, Atletiko Madrid 16, Deportivo 12, Eibar 12, Valensija 12...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA