Grujića prati klub u kom igra njegov idol: Možda obučem crno-beli dres!

Vezista Crvene zvezde svestan da ga je skaut slavnog kluba gledao na utakmici s Radom na Banjici

  • 9
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Strpljivo je čekao svoj trenutak, a kada je on došao, iskoristio ga je na fenomenalan način. Član omladinske reprezentacije koja je osvojila svetsko zlato postao je jedan od igrača Crvene zvezde sa najvećim samopouzdanjem koji uliva poverenje treneru Miodragu Božoviću.

Marko Grujić je obeležio vikend za nama sjajnim evrogolom na meču sa Radom (3:0). Za isti je stigla pohvala od Nemanje Matića iz Londona, a kojim se inače često čuje.

- Rekao mi je da sledi grdnja, kada budemo zajedno u "A" timu Srbije, što češće ne šutiram "desnicom" za koju smatra da je moje moćno oružje na terenu - rekao je Grujić "Sportu".

Sjajna partija rezultirala je time da je skaut Juventusa pribeležio njegovo ime.

- Znam da me prate i da su dolazili nekoliko puta na razne stadione. Oni rad svoj posao, a ja svoj - dodao je Grujić, istakavši još jednom da nije letos hteo da ode iz kluba, iako je njegovom menadžeru Zoranu Stojadinoviću stiglo nekoliko dobrih ponuda.

Transferi, tračevi

I otac Goran mu je govorio da tek treba da se dokaže, ali Grujić ne krije da je u Juventusu trenutno njegov idol.

- Volim Pogbu i učim gledajući njegove klipove. Čak i pre svoje utakmice u karantinu prelistam snimke, a zatim i pokušam da izvedem neki dribling, prepoznatljiv trik... Drago mi je da u meni vide njegovog naslednika i voleo bih da budemo zajedno u Torinu, ili nekom drugom klubu. Možda crveno-beli dres zamenim crno-belim... - rekao je Marko Grujić.

CZ logo

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tuki.

    19. oktobar 2015 | 11:36

    Ostani sine jos 2 god. Da budes jos veca baraba.. Kidaj na terenu ko i dosad, pa onda uzmi vece pare nego sad taj "sitnis" bolje je za tebe a i za Zvezdu.. Propasces tamo ..ko sto nema ni Jojica ni Markovica vise nigde na sceni..

  • Pametnjakovic

    19. oktobar 2015 | 11:06

    A moze i zamena Pogba u Zvezdi a Grujic u Juventus:))))

  • Empedokle Etna

    19. oktobar 2015 | 15:16

    Napisao sam pre mesec dana i opet ću! Gruja vredi minimum 8 miliona €, a da je Mamićev, on bi ga prodao za 15. Mamić to zna da uradi, a ovi naši, ne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA