ZA NAŠE KOSOVO I METOHIJU: Delije zovu na koncert na Marakani!

Šarolik muzički repertoar čine Kosovski božuri, rok grupa 357, kao i izvođači popularne muzike devedesetih - Doktor Igi, Energija, Bit strit i ostali...

  • 10

Najveći srpski stadion, popularna Marakana, će u sredu biti poprište velikog derbija između Crvene zvezde i Vojvodine, ali i mesto gde će se održati humanitarni koncert u organizaciji fondacije ''Delije'' - Za naše Kosovo i Metohiju.

Sve prisutne pozdraviće voditelji programa - rep sastav THC La Familija, a šarolik muzički repertoar čine Kosovski božuri, rok grupa 357, kao i izvođači popularne muzike devedesetih - Doktor Igi, Energija, Bit strit i ostali.

- U danu kada izvršni odbor Uneska glasa o prijemu u članstvo takozvanog Kosova, pokažimo svetu svojom brojnošću da se nasleđa i kulturne baštine ni po koju cenu ne odričemo - navodi se u saopštenju.

Foto: Promo Foto: Promo

Karta za severnu tribinu ispred koje će biti postavljena  bina košta 400 dinara, od kojih 200 ide za potrebe pomoći ugroženim Srbima na Kosovu i Metohiji, a preostalih 200 dinara, na insistiranje navijača, ostaje fudbalskom klubu usled teške materijalne situacije.

Propusnice za severnu tribinu ne važe, a blagajne na našem najvećem stadionu otvorene su svakog dana od 11 do 16 časova, na dan utakmice i koncerta od 11 časova pa do početka koncerta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I ja sam grobar

    19. oktobar 2015 | 21:42

    Al svi smo Srbi, a Kosovo je nase srce, i uvek ce biti ... Bravo momci

  • Momo

    20. oktobar 2015 | 15:52

    BRAVO ! SVI NA STADION. KO JE SRBIN I SRPSKOGA RODA. NEDAMO KOSOVO KOREN NASEG BICA.

  • Milutin

    19. oktobar 2015 | 17:25

    Svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA