SA KIM ĆE NA BILBAO? Partizan bez pola tima čeka Špance!

Novi povređeni igrači su Brašanac i Jevtović, a od ranije ne treniraju sa timom Ilić i Ćirković, dok su se tek oporavili Babović, Oumaru i Balažic

  • 37

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak jako bitan meč u Ligi Evrope protiv Atletik Bilbaa. U slučaju remija ili pak pobede crno-beli bi obezbedili plasman u drugu fazu i prezimljavanje u Evropi.

KAKAV KIKS PORTUGALACA: Benfika hoće Marka Grujića iz PARTIZANA?!

Ipak, to neće biti lako jer čak sedmorica igrača imaju problema sa povredama.

Na meču sa Javorom, u kome su crno-beli pobedili sa 3:2 povrede su doživela još dva igrača

To su  Darko Brašanac (zadnja loža) i Marko Jevtović (koleno), a pre njih povređeni su već bili Stefan Babović, Abubakar Oumaru, Saša Ilić, Gregor Balažic, te Lazar Ćirković.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Brašanca očekuje pauza od 2-3 nedelje zbog povrede mišića zadnje lože, Jevtoviću nisu stradali ligamenti, ali će sigurno propustiti Bilbao.

Još uvek ne treniraju sa timom Ilić i Ćirković, dok bi za utakmicu u četvrtak mogli da buduspremni Babović, Oumaru i Balažic, koji su počeli da rade sa saigračima.

Ali, pitanje je koliko će biti spremni.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    19. oktobar 2015 | 23:15

    S kojim timom ce partizan videcemo u cetvrtak. A sa kojim ce timom zvezda u isti cetvrtak? Cujem da ce igrati trening utakmicu sa spartakom iz ljiga,ha ha ha.......

  • ser Zile

    19. oktobar 2015 | 22:42

    koliko mržnje na jednom mestu pre svega igra klub iz Srbije protiv kluba iz Španije....pa zar je moguće da se ovako navija za svoju zemlju.Nedaj bože da treba da se brani zemlja oružjem i da li bi se u rovu delili na grobare i delije,partizane i četnike... Idite iz ove zemlje uzmite drugo državljanstvo ...beskorisni će te biti za Srbiju kad dođe vreme!!!!

  • Coa

    19. oktobar 2015 | 23:08

    Saki o cemu ti pricas? Ti se ocigledno u fudbal i fudbalsko takmicenje uopste nerazumes. Pokri se i cuti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA