Najpotresniji komentari Grobara na povredu Luke Mitrovića! (FOTO)

Navijačima Partizana nikada teže nije pala povreda igrača večitog rivala

  • 28

Povreda Luke Mitrovića pogodila je u srce navijače Crvene zvezde. Ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, kao i na našem sajtu, povreda kapitena crveno-belih identično teško je pala i navijačima Partizana.

- Zašto baš on? - pitali su se svi ljubitelji košarke kada je Mitrović na nosilima iznesen sa parketa Pionira u četvrtoj četvrtini Zvezdinog meča protiv Olimpije. Niko u sportu ne zaslužuje ovako tešku povredu, a posebno ne Mitrović, koji je plenio ponašanjem, kako na terenu tako i van njega.

Stekao je poštovanje Grobara ponašanjem u večitim derbijima, kada je pokazao neviđeni fer-plej i smirivao tenzije u zapaljivoj atsmosferi.

Zapitali smo se zašto je to tako i prisetili svih njegovih poteza koji su oduševili navijače Partizana, kada je pomagao rivalima koji su bili povređeni, čestitao protivnicima na pobedi kada su bili bolji, podizao igrače Partizana kada bi pali na parket...

>>> Zašto je povreda Luke Mitrovića toliko pogodila i navijače Partizana? (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Odgovori koje smo dobili dodatno su nas uverili koliko je ovo pogodilo Grobare. Nisu zaboravili kako je pomagao Muriću kad se povredio u finalu Kupa Radivoja Koraća, kako je prišao Milutinovu da ga pita za stanje povrede oka, kao i kako je čestitao košarkašima Partizana na pobedi u jednom od plej-of mečeva večitih derbija. Grobari u komentarima ističu da je Luka veliki čovek, lepo vaspitan, pravi sportista.

>>> Luka Mitrović: Izdržaću sve i vratiti se!

Prenosimo vam neke od komentara naših čitalaca koji su u potpisu istakli da su navijači Partizana.

- Tako mlad a tako vaspitan. Želim ti sve najbolje, i da se iz ovoga izvučeš još jači. Samo napred. Lepo je imati takve sportiste kao što si ti. Još jedan grobar.

- Zato sto smo pre svega ljudi, pa tek onda navijači. Luka je veliki čovek i pravi dragulj naše košarke. Naravno, voleo bih da igra u Partizanu, ali i pored toga voleo bih da ga što pre ponovo vidim na terenu. Izdrži Luka i vidimo se u nekom od derbija!

- Srećno majstore. Brz oporavak ti žele Grobari!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Grobari cene prave sportiste. Brz i srećan oporavak Luka!

-Luka, glavu gore i ne pomišljaj na najgore, jer Bog sve vidi. Dobro se dobrim vraća, a ti to jesi i kao čovek i kao sportista. Brz oporavak i da gledamo dobru košarku i tebe na terenu.

- Kao Partizanovac, ne želim povredu ni jednom sportisti, a posebno Luki, koji je dobar i vaspitan dečko! Neka se brzo oporavi i ponovo uspešno zaigra, pa i protiv mog Partizana!

- Zato što ovakvi ljudi ulivaju nadu u bolje sutra.

- Gobar sam, ali Luka je dobar košarkaš i još bolji čovek.

- Zato sto je decko lafcina! Brz oporavak Luka.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jedan od komentatora ide dotle da smatra da navijači obe ekipe treba da se udruže i zagrljeni navijaju na utakmicama i da svako peva svoje pesme bez mržnje prema rivalu.

- Svi treba da se zalažu za to da se vrati vreme zdravog navijačkog rivalstva, da ne postoje Jug i Sever. Da ponovo utakmice Zvezde i Partizana prate pristalice i jednih i drugih zagrljeni i da pevaju pesme svojih klubova i uzivaju u sportskim predstavama!

Ima i komentara koji se pitaju da li bi navijači Crvene zvezde pružali sličnu podršku igračima Partizana kada bi se povredili, a ističu da Luka ima podršku kao pravi sportista. Ipak, treba napomenuti da su takvi komentari sakupili veliki broj negativnih ocena.

- Njemu odajem svaku pohvalu za to, ali setite se se kakav je vaš Slovenac, koji namerno povređuje Murića… Pa Bertans… To su sve dueli sa Zvezdom…

- Grobari znaju da cene prave ljude, recimo Blažić, Lazić i Kalinić ne bi dobili takvu podršku.

Ostale komentare pročitajte OVDE.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mitroviću je prilikom jednog duela sa Savom Lešićem u četvrtoj četvrtini ispala čašica. Još uvek nije poznata detaljna dijagnoza povrede, ali je poznato da Mitrovića očekuje višemesečna pauza. Sličnu povredu doživeo je i krajem 2013. godine, kada je nekoliko meseci bio odvojen sa parketa. Kapiten Zvezde se oglasio i zahvalio svima koji mu pružaju podršku putem komentara i društvenih mreža.

– Desilo se to što se desilo.  Takav nam je posao i ovakve stvari su nažalost svakodnevna pojava u svetu sporta. Trudim se da ostanem pozitivan, nasmejan, koliko god je to moguće. Prošao sam kroz ovo,i znam šta me čeka.

– Moram da se zahvalim svima, ljudima iz sveta sporta, neke ranije nisam imao prilike da upoznam, takođe i ljudima iz drugih sfera života, dobio sam i puno poruka preko društvenih mreža, svima se iz srca zahvaljujem - istakao je Mitrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran Antonijević

    20. oktobar 2015 | 13:36

    Taj dečko je oličenje pravog sportiste. Ja sam veliki partizanovac, ali njegov gest kad je ušao u Partizanovu svlačionicu da čestita titulu se pamti. Luka, želim ti da se što pre potpuno oporaviš i napraviš karijeru koju po talentu zaslužuješ. Veliki pozdrav.

  • Дејан В.

    20. oktobar 2015 | 13:39

    Не знам зашто се толико чудите због реакција "гробара". Ми свој клуб обожавамо али поштујемо и играче из других клубова који то заслужују. Исту подршку је добио и Баста када је поломио руку у дербију или Вилотић када је оперисао тумор. Нешто се не сећам сличних реакција са друге стране.

  • Kalabic

    20. oktobar 2015 | 13:23

    Hvala navijacima partizana na vako lepim recima.Treba da zivimo u fer pley komsiskim odnosima i da podrzavamo nase sportiste.A i navijaci treba jos da se zblize.Jer svako od nas ima drugare i delije i grobare.Brz oporavak Mitre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA