IBRA vs RONALDO - Za koga ćete navijati? Junajted u Moskvi, Van Gal poručuje: ''Nisam glup''

Večeras su na programu ostali mečevi trećeg kola Lige šampiona koje možete pratiti uživo na Telegraf Sportu od 20.45 minuta

  • 3

Derbi drugog dana trećeg kola Lige šampiona igra se u Parizu između Pari Sen Žermena i madridskog Reala, a u centru pažnje biće Anhel Di Marija, kao i dvoboj Zlatana Ibrahimovića i Kristijana Ronalda.

Argentinac je pre samo nešto više od godinu dana bio jedan od najzaslužnijih za Realov 10. trofej u elitnom evropskom takmičenju, ali je klub, uprkos negodovanju navijača, odlučio da prihvati 80 miliona evra od Mančester Junajteda. Di Marija se nije snašao na Ostrvu, pa će sada u PSŽ-u biti jedna od glavnih pretnji po golmana Kejlora Navasa.

- Ukoliko postignem gol protiv Reala sigurno ga neću proslaviti. Zauvek će mi u srcu ostati pehar Lige šampiona sa Realom - poručio je 27-godišnji krilni fudbaler.

Trenera gostiju Rafaela Beniteza brine to što će na Parku Prinčeva zbog povreda biti bez Gereta Bejla i Karima Benzeme. Ova dva tima su skoro sigurno već u drugoj rundi, dok će prvi duel za nastavak evropske priče kroz Ligu Evrope igrati Malme i Šahtjor.

Najneizvesnije stanje trenutno je u B grupi, pošto sve četiri ekipe imaju po tri boda.

Mančester junajted se vraća u Moskvu, na mesto uspeha gde je osvojio poslednju titulu prvaka Evrope 2008. godine. Izabranici Luja van Gala u dobrom raspoloženju dočekuju meč sa CSKA, posle ubedljive pobede nad Evertonom (3:0) u Premijer ligi.

- Nadam se da ćemo posle Evertona krenuti u seriju pobeda. Nisam glup da menjam formulu uspeha, pa će isti sastav izaći protiv CSKA - jasan je bio holandski trener.

CSKA, srpskog fudbalera Zorana Tošića, u domaćem šampionatu nije doživeo poraz na prethodnih 19 utakmica i nalazi se na prvom mestu, ali Liga šampiona je znatno kvalitetnije takmičenje. U drugom meču iste grupe u Nemačkoj se sastaju Volfsburg i PSV iz Ajndhovena.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Lider Premijer lige, Mančester Siti, uoči duela sa Seviljom ima mnogo problema sa povredama, pa su van stroja Serhio Aguero, David Silva Aleksandar Kolarov i Samir Nasri. Ovaj duel biće viuše od običnog za Hezusa Navasa, jer je poznato koliko je brzonogom fudbaleru bilo teško da napusti Sevilju, u kojoj je odigrao više od 400 utakmica i osvojio dva trofeja UEFA kupa.

Španci se ne mogu pohvaliti dobrim partijama u Primeri jer se nalaze na 12. mestu, ali to im neće smetati da pokušaju da naprave iznenađenje na Etihadu. Vicešampion Evrope Juventus u Torinu dočekuje Borusiju iz Menhengladbaha, koja je bez bodova. Ekipa Masimilijana Alegrija u Ligi šampiona ima dve pobede i novom bi se približila prolazu dalje.

U okvriru C grupe, lider Benfika ima priliku da pobedom u Istanbulu protiv Galatasaraaj overi vizu za osminu finala, dok je Atletiko veliki favorit u Madridu protiv debitanta Astane sa Nemanjom Maksimovićem.

A grupa:

Malme - Šahtjor 20.45

PSŽ - Real Madrid 20.45

Tabela: Real 6, PSŽ 6, Malme 0, Šahtjor 0.

B grupa:

CSKA Moskva - Mančester Junajted 20.45

Volfsburg - PSV Ajndhoven 20.45

Tabela: PSV 3, Mančester 3, CSKA 3, Volfsburg 3.

C grupa:

Atletiko Madrid - Astana 20.45

Galatasaraj - Benfika 20.45

Tabela: Benfika 6, Atletiko 3, Galatasaraj 1, Astana 1.

D grupa:

Juventus - Borusija Menhengladbah 20.45

Mančester Siti - Sevilja 20.45

Tabela: Juventus 6, Sevilja 3, Mančester Siti 3, Borusija 0.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miskec

    21. oktobar 2015 | 09:05

    Ibra-ka-dabra naravno!!!

  • Srbija do Tokija

    21. oktobar 2015 | 08:18

    Fan sam CR7, ali Ibru cenim i smatram da je najbolji napadac ikada uz Ronalada (zubu) Traje, traje i trajace. U svakom slucaju bice spektakl. :)

  • Djoleee

    21. oktobar 2015 | 15:29

    CR7 !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA