DINAMO: Prijavili smo Milivojevića kod UEFA, kačket Crvene zvezde je POLITIČKA PROVOKACIJA!

Čelnici zagrebačkog kluba oglasili su se saopštenjem i istakli da su prijavili srpskog fudbalera kod UEFA

  • 55

Luka Milivojević je napravio pravi haos na Maksimiru kada se posle pobede Olimpijakosa nad Dinamom u miks zoni pojavio sa Zvezdinim kačketom na glavi. U Hrvatskoj se još uvek nije slegla prašina posle tog događaja. I dalje se piše o tome, a oglasio se i Dinamo službenim putem i objasnio da je srpskog fudbalera prijavio Uefi po dva osnova - navodne og narušavanja sigurnosti i političke provokacije.

>>> MILIVOJEVIĆ SLAVIO NA MAKSIMIRU SA ZVEZDINIM KAČKETOM! Besni Hrvat hteo da mu ga skine! (VIDEO)

>>> PONOSAN: Oduševiće vas komentar oca Luke Milivojevića na Zvezdin kačket u Zagrebu (FOTO)

- Prijavili smo Luku Milivojevića po dve osnove, zbog narušavanja sigurnosti i političke provokacije. Naime, nakon utakmice je fluktuacija ljudi u miks zoni ogromna i od igrača smo zatražili da skine kapu jer nismo mogli da garantujemo da ga neko neće fizički napasti. Kao organizatori smo odgovorni za sigurnost i u skladu s tim smo podneli prijavu delegatu utakmice.

>>> HRVATI BRANE LUKU MILIVOJEVIĆA: Nosio je kapu Zvezde, a ne Velike Srbije (VIDEO)

>>> Hag podigao optužnicu protiv Luke Milivojevića (VIDEO)

- Takođe, prijavili smo ga i zbog provokacije političkog karaktera i nedoličnog ponašanja, a na Uefi je da oceni ima li osnove sa sankcije. Delegatu smo objasnili kakve konotacije izaziva Milivojevićev potez, posebno jer je odbio da skine kapu nakon upozorenja da mu ne možemo ganatnovati sigurnost.

- Moguće je da Milivojević odgovara i jer se u miks zoni dužan da se pojavi u službenoj odeći, a kapa Crvene Zvezde to nije. Uefa će odlučiti ima li osnove za sankcije nakon što obradi predmet i izjavu delegata utakmice - odgovorili su službenim putem čelnici Dinama portalu Index.hr.

Olimpijakos se navodno izvinio Dinamu zbog Milivojevićevog gesta. Pogledajte i sami kako je izgledao ceo događaj posle meča na Maksimiru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA