Navijači brane Tošiću da igra za Bešiktaš: Mahali mu albanskom zastavom ispred nosa (FOTO)

Trener turskog kluba sklonio srpskog reprezentativca na klupu

  • 24
Foto: Profimedia/Seskimphoto Foto: Profimedia/Seskimphoto

Od povratka iz Albanije, gde je igrao za nacionalni tim Srbije, Duško Tošić preživljava torturu u Bešiktašu.

Za sve su krivi navijači istoimenog tima koji Srbinu zameraju što je dizao tri prsta u Elbasanu. Od tada, Tošića nema u timu Bešiktaša. Protiv Rizespora je sedeo na klupi, kao i protiv Lokomotive u Moskvi.

Turci TERAJU Tošića i Markovića zbog SRBOVANJA u Albaniji!

Iako je Tošić bio jedan od najstandardnijih fudbalera, trener turskog kluba Šenol Guneš je podlegao pritiscima sa tribina. Istih onih odakle se vijorila albanska zastava pre nekoliko dana.

Naime, turski navijači su pre meča sa Rizeom pozvali Tošića da dođe ispred tribine, gde su mu mahali albansokm zastavom ispred nosa. Uz osmeh, srpski reprezentativac se vratio na klupu.

Činilo se da će i Lazar Marković doživeti sličnu sudbinu kao i Tošić, naravno zbog reakcije posle Albanije, ali je bivši igrač partizana zaigrao u drugom poluvremenu protiv Ajaksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hajduk

    23. oktobar 2015 | 12:44

    Gde god su ovi muslimani tu su neredi. A nama nek u sred Bg Najveci balija Dino merlin pravi koncert i pri tom zabranjuje da se nose ,aloooo srpske zastave, ej dino merlin zabranjuje, pa treba doci sa barjakom i jos mu ispred lica mahati. Ali posto smo mi glup i zaboravan narod boze moj, svi nas zezaju. Tj Beogradjani su takvi. Njima je sve uredu, parada ponosa, toni bleer, ovaj balija. Bruka

  • Lokomotiva

    23. oktobar 2015 | 15:39

    Jadni i primitivni su ovi Turci.Treba svi da odu,da nikada više nemamo ništa sa njima.Možda im smeta jedan nebitni Tošić,ali kad je u pitanju bio Bjelica,Bogdanović,Obradović,Ivković,Krstić..turčići neamaju problem.Ološ!Isto kao i ovi koje podržavaju.

  • miki rubiroza

    23. oktobar 2015 | 12:42

    Sljam turski...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA