Debakl Njukasla u lokalnom derbiju: Sve bi bilo drugačije da je Mitrović realizovao zicer (VIDEO)

Srpski napadač se nije proslavio u lokalnom derbiju protiv Sanderlenda

  • 0

Fudbaleri Njukasla poraženi su u lokalnom derbiju od Sanderlenda na stadionu svetlosti sa 3:0 u 10. kolu Premijer lige. Celu utakmicu je za ''Svrake'' odigrao Aleksandar Mitrović, koji se nije upisao u listu strelaca, ali je promašio veliku priliku u drugom poluvremenu pri rezultatu 1:0 za ''Crne mačke''.

>>> REVOLVERAŠ MITROVIĆ ZAPALIO OSTRVO: Srbin prikazao novi stil radovanja posle gola! (FOTO) (VIDEO)

On nije bio precizan kao na meču protiv Noriča, kada je prikazao novi stil radovanja. Golman Pantelejmon je uspeo da odbrani zicer srpskom napadaču a posle toga je usledila kazna u vidu dva gola do kraja meča, za ubedljiv trijumf Sanderlenda.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Meč je obeležio crveni karton Koloćinija u samoj završnici prvog poluvremena, posle čega je dosuđen penal za Sanderlend, koji je bio veoma sumnjiv.

Adam Džonson je uspešno realizovao kazneni udarac, a u drugom poluvremenu Njukasl nije uspeo sa igračem manje da se vrati u meč. Mitrovićeva šansa je bila možda i poslednja prilika za tako nešto. Posle toga je Sanderlend rešio meč golovima Džonsa u 65. i Flečera u 86. minutu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Njukasl je posle 10. kola pretposlednji na tabeli sa samo šest osvojenih bodova. Isto toliko ima i Sanderlend, koji je ovom pobedom pobegao sa dna tabele, na kome se sada nalazi Aston Vila koja ima četiri boda. Crne mačke su sa tri boda pretekli i Njukasl, pošto imaju bolju gol razliku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA