Čukarički iz Đurđevih stupova otišao na Kosovo (FOTO)

Fudbaleri Čukaričkog od 13 časova igraju protiv Mokre Gore iz Zubinog Potoka. Brđani su dan pred meč posetili manastir Đurđevi Stupovi nedaleko od Novog Pazara, gde su se i slikali za uspomenu pred duel u Kupu koji igraju na Kosovu i Metohiji

  • 0
Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs

Fudbaleri Čukaričkog od 13.00 časova igraju meč 1/16 finala Kupa Srbije, a s obzirom na dalek put u Zubin potok ekspedicija Brđana je morala da krene dan ranije. U utorak su spavali u Novom Pazaru.

Uoči dolaska u hotel ''Pazarište" ekipa i stručni štab kluba sa Banovog Brda obišla je jedan od najčuvenijih srpskih manastira Đurđevi Stupovi. Dočekao ih je otac Gerasim. Svi su u Čukaričkom bili veoma zahvalni na gostoprimstvu. Posle kratkog zadržavanja i predaha nastavili su dalje.

Inače, u utorak је u Zubin Potok je stigla i delegacija Čukaričkog, generalni sekretar kluba Aleksandar Perin i sekretar stručnog štaba Ivan Popović. Sastali su se sa rukovodiocima Mokre Gore.

Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs
Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs
Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs

- Zaista nam je drago što smo došli ovde i što će Čukarički imati prilike da odigra utakmicu u Zubinom Potoku. Žreb nam je učinio prvilegiju da budemo na Kosmetu. Ovo je praznik fudbala za sve nas. Koliko smo imali prilike da vidimo, stadion je u dobrom stanju, teren takođe i očekujem da će sutra biti jedna prava fudbalska predstava. Nadam se lepom ambijentu, korektnoj i fer plej utakmici. Nema razloga da bude drugačije - rekao je Popović.

Početak utakmice je zakazan za 13 časova. Stadion u Zubinom Potoku može da primi oko dve hiljade gledalaca.

>>> Golman Čuke nesavladan posle četvrtog penala: Voleo bih i Mesiju da odbranim (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA