Kao da je osvojio Ligu šampiona: Klopova ludačka reakcija posle gola postala pravi hit (VIDEO)

Temperamentni Nemac emotivno je proslavio gol i pobedu svoje ekipe

  • 2

Svaki početak je težak, a tako je bilo i Jirgenu Klopu u Liverpulu. U prve tri utakmice nije zabeležio pobedu, pošto je remizirao sa Totenhemom, Rubinom i Sautemptonom. Dve od te tri utakmice je Liverpul igrao na svom terenu, ali nije trijumfovao, niti je prikazao dobru igru.

>>> Liverpul opet remizirao sa Tadićevim Sautemptonom, ali Klop ima razloga za smeh! (VIDEO)

Ipak, došla je i pobeda u u četvrtom meču. Crveni su na Enfildu savladali Bornmut sa 1:0 i plasirali su se u četvrtfinale Liga kupa Engleske.

Temperamentni Nemac je to znao da proslavi, a njegove reakcije posle gola i kada je sudija odsvirao kraj meča postale su hit na internetu.

Nesumnjivo da mu je mnogo značilo, a posle meča je sijao od zadovoljstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DrNo

    29. oktobar 2015 | 17:05

    Covek je preuzeo tim koji je vec formiran,nema igraca koje je on selektirao i doveo.Mislim da ce sledeca sezona biti prava .Ako ih on ne razdrma nema im spasa.Silne pare uzalud ulozene godinama.

  • Boki

    29. oktobar 2015 | 17:22

    TORES,MASKERANO,DZERARD,SUAREZ,STERLING svi su otisli iz Liverpula jer nisu vise mogli bez trofeja....a umesto njih su dosli ADAM,ALAN,KEROL(40 MIL),LOVREN,MARKOVIC,BENTEKE(35MIL),LUKAS!!!Strasno koliko je para otislo bezveze i u nepovrat,Klop tu nista nemoze,jedino da dovede 11 novih igraca(eventualno KUTINJO I STARIDZ da ostanu)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA