Čelsi privoleo Kejhila, Aleks će u KPR

Štoper Boltona prošao medicinske preglede i rešio da popusti po pitanju nedeljne plate. KPR Juventusa i PSŽ-a do brazilskog štopera...

  • 0

Čelsi i Geri Kejhil su se našli na pola puta oko plate defanzivca Boltona, koji je subotu proveo u LOndonu na medinckim pregledima. Aleks će ekspresno zatim promeniti klub, najverovatnije odlazi u KPR.

Najsvežije informacije uoči početka nove premijerligaške runde jesu da je Geri Jekhil najverovatnije prvo zimsko pojačanje Čelsija. Stameni defanziva Boltona će ipak popustiti po pitanju nedeljnih primanja (prvobitno tražio 100.000 funti, Čelsi davao 70.000) i postati novi igrač londosnkih plavaca.

Potpisivanje ugovora se očekuje u ponedeljak, a reprezentativac Engleske bi najverovatnije mogao da debituje narednog vikenda kada Čelsi gostuje Noriču.

Iz istog kluba stižu informacije da je Brazilac Aleks najbliži KPR. Londonski tim je mimo očekivanja po procentima bliži štoperu od PSŽ i Juventusa.

Čelsi je naime, prihvatio ponudu samo od gradskog rivala za igrača kojeg je Viljaš Boaš još u novembru stavio na transfer listu.

(telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA