LALATOVIĆ NAPADNUT NA ČAIRU: Navijači ga gađali flašama, brutalne psovke u tunelu! (VIDEO)

Velika verbalna rasprava i ružne reči po završetku meča Radnički Niš - Borac *Kontaktirali smo aktere utakmice i svađe, koji su izneli svoju verziju za naš portal

  • 15

Neprijatne scene viđene su na Čairu posle meča između Radničkog iz Niša i Borca iz Čačka. Gosti predvođeni trenerom Nenadom Lalatovićem odneli su sva tri boda iz Niša i povećali su prednost na drugom mestu tabele Superlige.

Po završetku meča došlo do incidenta, najpre na terenu, kada su napadnuti igrači Borca i trener Lalatović, koje su navijači zasuli predmetima sa tribine. Sve se nastavilo u tunelu pred odlazak na konferenciju za medije.

>>> SNIMAK INCIDENTA U NIŠU: Najgore psovke Lalatovića i čelnika Radničkog! (VIDEO)

Bivši predsednik Nišlija, Darko Bulatović, i komesar za bezbednost Radničkog, Obrad Jovanović, ušli su u verbalni sukob sa mladim trenerom po završetku utakmice, neposredno pre konferencije za novinare, što su za Telegraf potvrdili i Nenad Lalatović i komesar za bezbednost Radničkog iz Niša.

Sve je počelo po završetku meča. Lalatović je emotivno slavio sa svojim igračima trijumf, igrači su ga nosili na rukama, a to je zasmetalo navijačima Radničkog na zapadnoj tribini, koji su počeli da ga vređaju i da gađaju tvrdim predmetima.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Nenad Lalatović je za Telegraf rekao da ne pamti neprijateljskiji ambijent na nekom stadionu.

- Bili su ubeđeni da će da nas dobiju i da preuzmu drugo mesto. Tokom cele utakmice su me brutalno vređali, a ja im naravno nisam odgovarao na provokacije. Posle meča, kada smo pobedili, igrači su slavili tako što su me podigli i nosili po terenu. Tada je nastao haos - priča Lalatović.

- Počeli su da nas gađaju čašama, flašama, upaljačima i žestoko su nas vređali i psovali nam sve živo. Po ulasku u tunel su mi prišla dva čoveka, koje sam prvi put u životu video. Rekli su kako nas nije sramota da tako slavimo u Nišu i da smo provocirali navijače.

- Moji igrači i ja imamo pravo da se radujemo kako hoćemo. Nisam ništa neprimereno pokazao ka navijačima. Oni su nas gađali i vređali, a ja sam samo podigao stegnute pesnice u znak trijumfa. Eto, to je njima zasmetalo - konstatovao je Lalatović.

U tunelu nije bilo fizičkog sukoba, ali su razmenjene ružne reči i psovke. Ni mladi trener nije ostao dužan čelnicima Radničkog, što je i sam potvrdio.

- Ta dva čoveka su vređala mene i igrače, psovali su nas, bili su besni zbog poraza ''Majku vam j****, pi*** jedne, vratite se u svoje selo pa tamo tako slavite'', to su bili samo neki od primera.

- Nismo im ostali dužni, razmenjene su ružne reči, ali se sve završilo samo na verbalnom konfliktu. Jednostavno nisu navikli da gube, a ove sezone smo ih dva puta pobedili i Niš je pao posle godinu i po dana - zaključio je Nenada Lalatović za Telegraf.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Komesar za bezbednost Radničkog iz Niša, Obrad Jovanović je izneo svoju verziju priče za naš portal.

- Ne bih to nazvao incidentom, ali bilo je rasprave i ružnih reči. Oni su slavili na kraju i igrači su ga podigli i nosili na terenu. To je razbesnelo navijače počeli da mu zvižde i da ga vređaju. Lalatović im je uzvratio i počeo da ih psuje, i pokazao im je nešto, ali ja nisam video šta i neću da nagađam.

Kako kaže Jovanović, po ulasku u tunel bišvi predsednik kluba Darko Bulatović mu je zamerio što je vređao publiku, a posle toga se Lalatović još više ''zapalio''.

- Počeo je da nas vređa i psuje, rekao je i ''Majku vam j**** seljačku''. Bilo je tu ružnih reči, ne znam tačno da li mu je uzvraćeno - rekao je komesar Nišlija za Telegraf.

Ubrzo se situacija smirila i tenzije su splasnule, a Lalatović je otišao na konferenciju za medije posle meča.

Pogledajte i skraćeni snimak utakmice i pobedu Borca, koja je izazvala haos po završetku meča na Čairu.

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trener

    1. novembar 2015 | 22:01

    Kakav primitivac ovaj Lalatović

  • Nnnn

    1. novembar 2015 | 23:13

    Kada sam bio na vaterpolo utakmici u Nisu izmedju Naisa i Banjice, bilo je cupavo. Svi su bili protiv nas, od 7 do 77 godina, kao da smo im mi nesto bili krivi. Domacinstvo Nislija = 0

  • Nislija

    1. novembar 2015 | 23:37

    Bio sam na utakmici i kod gola i na kraju utakmice su i igraci i trener slavili kao flda osvajaju ligu sampiona drzeci stisnute pesnuce i gledajuci prema navijavima radnickog i sta sad nabijaci su trebali da cute?! Ne nego telegraf i njevovi pametni novinari ne znaju ni sta se desilo nego sta cuju to pisu ko da je toceo rat..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA