Uhapšene Delije koje su krenule za Atinu, Grci spremili pakao Hrvatima! (VIDEO)

Atina je najvrelije mesto na planeti u ovom trenutku

  • 21

Haos u najavi kako je počelo da se kuva uoči meča Lige šampiona između Olimpijakosa i Dinama. Grčki mediji javljaju da je došlo do prvih napada na hrvatske državljane u prestonici Grčke i da su navodno pripadnici grupe Kapija 7 (Gate 7) ubačenim bakljama u taksi pokušali da zapale žive navijače Dinama.

To nije sve, prenosi se informacija koja je navodno dobijena iz izvora bliskih policiji da je 41 navijač Crvene zvezde uhapšen, od kojih je većina iz Bosne.

>>> Delije pre dve nedelje u Zagrebu

Hrvatski Index prenosi:

"Grčki mediji isto tako javljaju da je sinoć došlo do prvog većeg napada na hrvatske navijače. Naime, oko 30 osoba napalo je taksi u kojem su bila četvorica BBB-a. Huligani su na motorima presreli taksi, razbili stakla i ubacili baklje, a prema rečima svedoka Hrvati su istog trenutka pobegli iz vozila."

Netrpeljivost koja će danas verovatno kuliminirati na stadionu "Karaiskakis" u najmanju ruku provokativnim i uvredljivim parolama ima više grana. Prijateljstvo Delija i Gate 7, ali i dobri odnosi BBB sa navijačima Panatinaikosa, najavljuju bez sumnje najvreliju fudbalsku utakmicu u Evropi ove jeseni.

Iako je navijačima Dinama zabranjeno da odu u Grčku, navodno je nekolicina uspela da se domogne Pireja, gde će zajedno sa navijačima Panatinaikosa i Rapida iz Beča (takođe prijateljstvo) pokušati da izazovu incidente. Njih utakmica ne zanima, to je poznato odavno.

Foto: Yuotube/mirko peric Navijači Dinama na Maksimiru Foto: Yuotube/mirko peric

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA