Dvokorak iz šest koraka: Komedija od koša u NBA ligi! (VIDEO)

Cirkus na meču Oklahome i Hjustona

  • 5

Još jednom ćemo da ponovimo da je NBA liga PLEJ-OF, a ovo što se naziva regularnom sezonom jedan veliki cirkus za okretanje novca. Dokaz za ovo je i potez koji je pred vašim očima.

Čovek 'ladno sa loptom pravi šest koraka pre nego što je položio loptu na koš.

U pitanju je košarkaš Oklahome Di Džej Augustin, čije je puno ime i eprezime u orginalu više nego zanimljivo - Darryl Gerard Clyde Chad Michael Murryshire "D. J." Augustinky-steen Jr.

>>> Jokić i Lovernj u mukama s leđima! (VIDEO)

Napravio je šest koraka i niko mu ništa nije rekao. Nijedan arbitar. Dovoljno da se ubrzo tokom meča Oklahome i Hjustona krene sa sprdnjom na Jutjubu.

NBA ima trojicu sudiju, plus jednog koji ima obavezu da za kompjuterom prati svaku akciju. Ni to nije dovoljno izgleda...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    4. novembar 2015 | 20:32

    Упитан о НБА кошарци, највећи свих времена, Драган Кићановић, рекао је да тамо ниакда не би играо - то је сасвим другачија игра, образложио је.

  • EU

    4. novembar 2015 | 23:01

    Mozemo mi osporavati njihovo sudjenje, ali kolevka kosarke su SAD i mi igramo njihovu igru isto kao sto je bejzbol ili americki fudbal, a najbolji kosarkasi trenutno su Ameri bilo da se igra po NBA pravilima ili FIBA pravilima.

  • MarkoMB

    4. novembar 2015 | 16:50

    Ja izbrojah 8....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA