Štoper Dinama isprozivao Milivojevića pred meč u Atini!

Gordon Šildenfeld dodatno podgreva vrelu atmosferu pred duel Olimpijakosa i Dinama

  • 12

Vrelu atmosferu pred duel u Pireju između Olimpijakosa i Dinama iz Zagreba dodatno podgrevaju hrvatski mediji, koji se ponovo bave situacijom od pre dve nedelje, kada je Luka Milivojević posle pobede Grka nosio kačket Crvene zvezde u miks zoni.

Javio se Gordon Šildenfeld, fudbaler Dinama, koji zbog povrede neće igrati na Karaiskakisu od 20.45, kada je zakazan duel između Olimpijakosa i Dinama. On je žestoko kritikovao Mijailovića zbog gesta na Maksimiru i istakao da zna da je u pitanju prgav igrač.

>>> HAOS U ATINI: Gore ulice, novi sukobi Delija i Gejt 7 sa Bed Blu Bojsima! (VIDEO)

- E baš bih bih volio da se neko od naših u Pireju pojavi s kapom Panatinaikosa na glavi. Pa da Milivojević vidi šta je uradio s onom Zvezdinom kapom u Maksimiru - rekao je štoper ''Modrih'', i ističe da zna šta bi bilo da se neko od igrača Dinama pojavi na stadionu Olimpijakosa u kačketu Panatinaikosa.

- Joj, ko zna što bi sve nastalo posle toga... Ali možda bi Milivojević tad shvatio, jer onom koji bi nosio kapu PAO-a, sigurno bi je skinuli sa glave! Bilo bi svega! I sigurno ga ne bi odmah pustili kao što su Milivojevića - prenosi portal 24sata.hr reči defanzivca Dinama.

Šildenfeld je jedan deo karijere proveo u Grčkoj, gde je branio boje Panatinaikosa i PAOK-a i ističe da ga uopšte nije iznenadio Milivojevićev gest, koga smatra prgavim igračem.

- Ono nije nimalo profesionalno, to je velika glupost. Time je Milivojević pokazao da ne poštuje ni klub u kojem igra, a ni onaj protiv koga igra. Igrao sam u PAOK-u i Panatinaikosu, pa ga dobro poznajem, oduvek je bio prgav, uvek neki problemi s njim. Ne čudi me uopšte što je to uradio - zaključio je Gordon Šildenfeld.

>>> Policija u Atini traži Delije i Bed blu bojse: Bliži se najvrelija utakmica godine (VIDEO)

Meč između Olimpijakosa i Dinama iz Zagreba u okviru grupe F Lige šampiona počinje u standardnom terminu od 20.45. Olimpijakos posle tri kola ima šest poena, a Dinamo tri.

Policija uoči meča strahuje od potencijalnih nereda, pošto su u Atini i navijači Zvezde, koji pružaju podršku Olimpijakosovim pristalicama, koji zajedno skupa žele da se obračunaju sa pripadnicima Bed Blu Bojsa i Panatinaikosa. Mnogi od njih su već uhapšeni.

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILOS LATKOVIC

    4. novembar 2015 | 22:32

    E PA JEDINI NACIN SMEKERU DA SAZNAS STA BI SE DESILO KAD BI SE NEKO POJAVIO SA ZELENOM KAPOM NA STADIONU OLIMPIJAKOSA JE DA JE SAM STAVIS NA TU SVOJU GLAVU I PROVERIS )) A NE DA GLUMIS NEKOG FRAJERA PO NOVINAMA. MILIVOJEVIC JE SVOJU HRABROST POKAZAO U HRVATSKOJ E SAD AKO SI MANGUP POKAZI I TI TO U GRCKOJ!!!

  • Boki

    4. novembar 2015 | 20:39

    Mozda bi bila provokacija kad bi se neki igrac Dinama pojavio sa kacketom Partizana

  • Bojan

    4. novembar 2015 | 19:48

    Pa Pao i olimpijakos su u istoj ligi, kakve veze imaju zvezda i dinamo??? Jesu iskompleksirani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA