Navijači Partizana napadnuti na ulicama Bilbaa!

Domaće pristalice napale 10-navijača crno-belih koji su stigli iz Pariza

  • 10

Navijači ludilo širom Evrope u četvrtak se preselilo i u Bilbao, gde su navijači Atletika napali grupicu navijača Partizana.

Incident se dogodio na ulicama ovog španskog grada kada su brojnije domaće pristalice napale 10-ak pristalica crno-belih koji su iz Pariza stigli na utakmicu.

>>> ODJEKNULA PETARDA U BASKIJI: Partizan popio novu šamarčinu! (FOTO) (VIDEO)

>>> (NOVI VIDEO) Pogledajte IZBLIZA sukob Delija i BBB: Sevaju baklje, lanci i štangle!

Na stadionu su bili smešteni između juga i zapada, dok je glavnina od oko 150 navijača iz Beograda svoje mesto zauzela na istoku.

Naredno gostovanje za Partizan i njegove navijače sledi 25. novembra pošto će crno-beli putovati u Holandiju na noge AZ Alkmaru. Meč koji bi mnogo toga mogao da odluči.

>>> Da li je Nedeljko Kovinjalo zaspao? Poslušajte PRESMEŠAN komentar kod gola Abubakara! (VIDEO)

Podsetimo, Bilbao je prvi na tabeli sa 9 bodova, Partizan i Augzburg imaju po 6, dok je Az na poslednjem mestu sa 3 osvojena boda.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Premo

    6. novembar 2015 | 11:38

    Polat,ako nisi upucen u desavanja,nemoj ostavljati glupe komentare!Ja sam jedan od tih 6 koji su napadnuti,a ne 10!!!!!Mirno smo sedeli u lokalu i ispijali pice,dok je grupa od oko 150-200 domacih pristalica nas napala,nicim izazvani!Niti smo pevali pesme,niti smo nekoga provocirali!To u svakom trenutku mogu da potvrde tri spanska policajca koji su inace bili u civilu i koji su nas u poslednjem trenutku ugurali u jedan restoran,inace nam linc ne bi ginuo!!!Za 2-3 minuta su stigle i specijalne jedinice policije,pa smo sprovedeni na stadion!Sve je ovo nastavljeno i posle utakmice,trebalo im je 2-3 sata da nas izvedu iz Bilbaa,jer su nas cekali ponovo ispred tribine da zavrse zapoceto!!!!!Niko nas od obezbedjenja stadiona nije zastitio,samo su nas izbacili ispred i ostavili!!!Tako su nas isto zastitili i ljudi iz nase uprave,iako su bili upoznati sa celom situacijom,HVALA IM ZA TO STO SMO PREVALILI 2000km!!!!!!!!!!!Jos jedno veliko hvala policajcima u cibvilu i nasoj gospodjici Ivani Obradovic,koja je bila tu da nam pomogne da udjemo na stadion!!!!!!!!!!Zato,prvo budi upucen u desavanja,pa komentarisi!!!

  • delije

    6. novembar 2015 | 14:50

    Ove grobare nije tukao samo onaj ko ih nije sreo!

  • Crkotina

    6. novembar 2015 | 08:54

    Jaka stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA