Drulović potvrdio loše vesti za Partizan i rekao da Šaponjić i Božinov ne mogu zajedno!

Trener crno-belih priznao da je sezona gotova za Balažica

  • 4

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je optimista da će njegov tim pobediti Jagodinu, uprkos lošim rezultatima i brojnim povredama crno-belih u poslednje vreme.

- Rezultat u Bilbau nije prijatan, ali bilo je i pozitivnih stvari. Mislim da su igrači pokazali napredak, a visok poraz je posledica individualnih grešaka. Igraćemo napadački u Jagodini, učinicemo sve da ugrozimo protivnički gol. Moramo da dominiramo i igramo napadački. Verujem da ćemo tako igrati u nedelju - rekao je Drulović.

On je dodao da je defanzivac Gregor Balažic najverovatnije završio sezonu zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

- Sve ukazuje da je povreda teška, ali sačekaćemo mišljenja još nekoliko doktora. Prema prvim procenama očekuje ga pauza izmedu šest i osam meseci, kao u slučaju Miroslava Vulićevića - rekao je Drulović i dodao:

- Ćirković i Fabrisio su nam jedine opcie, to je život, moramo da se snalazimo. Nadam se da se niko od njih neće povrediti. Mogu i moraju da budu dobar tandem, pokazali su to u delovima utakmice u Bilbau. Bilo je, naravno, grešaka i individualnoj markaciji, Aduric nam je lako dao četvrti gol, a Fabrisiov posao je bio da ga u tome spreči.

Prema njegovim rečima, Abubakar Oumaru je pod znakom pitanja za meč protiv Jagodine zbog povrede.

- Nije trenutak da Valeri Božinov i Ivan Šaponjić počnu zajedno. Jedan od njih biće starter - jasan je bio trener Partizana.

Utakmica 17. kola Superlige Jagodina - Partizan igra se u nedelju od 17 sati na gradskom stadionu.

PFC1

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    7. novembar 2015 | 16:36

    Шта им фали? Добри су за плеј аут. Одлични чак.

  • Bazinga

    7. novembar 2015 | 18:30

    Podsjeca me na Radonjica malo. Umjesto da motivise svoje igrace za naredni mec i narednog protivnika, on zali za povrijedjenim igracima i velica protivnika. Daj morala i motivacije za svoje, pusti protivnika

  • Vukmir

    8. novembar 2015 | 13:45

    Preporucio bih legendi Ljubinku ( imam u njega bezgranicno poverenje ) da na klupu posalje dvojicu statista : Bozinova i Babovica ! I jedan i drugi su potrosaci lopti i kad je izgube ne mrdaju. U dodavanjima su kriminalni - tesko je njihove lopte primiti ili ustopovati, a inace u dodavanjima kasne katastrofalno ! Sa klupe ce nauciti od drugih kako se to radi ! Oboica su zabluda bivseg trenera ! Sa njima Partizan igra sa dvojicom manje !!!! Srdacan pozdrav !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA