Nastavlja da šokira: Britanski bokser poziva na legalizaciju pedofilije!

Tajson Furi nastavlja da šokira javnosti. Poziva na legalizacij pedofilije i abortusa

  • 9

Britanski bokser Tajson Furi optužen je da je u intervjuu koji je dao za britanske medije ''napadan i poremećen'', jer je homoseksualnost izjednačio za abortusom i pedofilijom.

Njegovi komentari nisu naišli na podršku ni njegovih najodanijih fanova.

- Postoje tri stvari koje trebaju da se ostvare pre nego što dođe đavo. Jedna od njih je da homoseksualnost bude legalizovana u svim državama, druga stvar je abortus, a treća pedofilija - rekao je Tajson Furi pa nastavio:

- Kada kažem da bi pedofilija mogla da bude legalna, to zvuči ludo. Ali da sam to rekao 50 - ih godina prošlog veka, bio bih zatvoren i proglašen ludim.

>>> Naježićete se kada čujete ''Pukni, zoro'' pred meč srpskog i ruskog kik boksera (VIDEO)

Furi svoje mišljenje o ovoj škakljivoj temi, bazira na svojim religijskim ubeđenjima.

- Ljudi mogu da kažu, ''Ti si protiv abortusa, ti s protiv pedofilije, ti si protiv homoseksulanosti'', ali moja vera i moja kultura su posledica Biblije. Biblija je davno napisana i ja je sledim. U njoj piše šta je loše i to je loše po mene - rekao je Tajson Furi.

Njemu ovo nije prvi put da daje homofobične izjave. On je 2013. godine od strane britanskog bokserskog saveza kažnjen sa 3.000 funti, jer je za Dejvida Prajsa i Tonija Beleva izjavio da su ''gej ljubavnici''.

Tajson Furi i Vladimir Kičko boksovaće 28. novembra za šampionsku titulu u teškoj kategoriji. Prethodno, do meča je trebalo da dođe krajem oktobra, ali usled povrede lista noge Vladimir Klička borba je odložena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    9. novembar 2015 | 10:39

    Procitajte tekst sta je lose rekao sem sto vredja ove bolesne sa pravima

  • Перагеније

    9. novembar 2015 | 09:15

    Одлична примедба! Кад је хомосексуалност отворила врата, сада се она не могу затворити - то је боксер рекао. Ја предвиђам, не први пут, и да ће направити синдикат масовних убица. Све су то мањине...

  • Up

    9. novembar 2015 | 00:52

    Vidi se da je decko bolestan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA