Đoković čestitao Mariju pa potkačio Francuza! (VIDEO)

Srpski teniser ponosan na to što je i četvrti put osvojio Pariz

  • 5

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponosan je na četvrti pehar u Parizu, do kog je stigao trijumfom nad Endijem Marijem 6:2, 6:4.

On je postao prvi teniser u istoriji koji je u jednoj sezoni osvojio šest mastersa, a on je iskoristio priliku i da čestita Mikaelu Ljodri, francuskom Dejvis kup reprezentativcu, koji je završio karijeru.

>>> Novak je sada na korak od Nadalovog rekorda!

- Svaka čast Endiju na fantastičnoj nedelji, sve najbolje želim njemu i njegovom timu do kraja sezone. Čestitao bih Ljodri na neverovatnoj karijeri. Imao je velike uspehe u Dejvis kupu, nedostajaće nam jer je veoma harizmatična osoba. Imali smo neke zajedničke momente tokom Dejvis kupa, ali nećemo sada da ih pominjemo - rekao je Nole nasmejan, jer je potkačio Francuza zbog poraza od Srbije u finalu Dejvis kupa u Areni 2010.

- Hvala vam svima koji ste učestvovali u organizaciji turnira. Stadion je nov, i svi smo zaista uživali ovde. Ponosan sam što sam osvojio trofej. Vidimo se sledeće godine - zaključio je Đoković, zahvalivši se svom timu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Mari je čestitao Ðokoviću osvajanje mastersa u Parizu i dodao da je zasluženo poražen od najboljeg igrača sveta.

- Čestitam Novaku na tituli, igrao je fantastično cele nedelje. Ova godina je za njega izuzetna, ali zaslužio je to jer je najbolji na svetu. Nadam se da ću uspeti da mu se malo približim. Prvi put sam prošao četvrtfinale i pokušaću da sledeće godine budem još bolji. Jedva čekam da se vratim sledeće godine u Pariz - rekao je Mari na ceremoniji nakon meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    8. novembar 2015 | 19:41

    Jedan je Nole. Kralj tenisa.Nas ponos. Gospodin, djentlmen, smeker, patriota,harizmatican, mistican, nevjerovatno.

  • P. P

    8. novembar 2015 | 20:21

    GOSPODIN ČOVEK...

  • Isko

    9. novembar 2015 | 12:54

    Kada ga gledam nemam ni najmanju sumnju da sigurno pobeđuje. Mislim da mje to i problem ostalih tenisera osim možda Federera. Izgledaju kao da su već unapred izgubili. Uterao im je strah u kosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA